Kirjoitukset avainsanalla oravannahka

Olen jostain lukenut, että käteisen rahan käsittely on liian kallista. Ja hankalaa.

Totta. On muuten vaikeaa saada jopa lasten (tai omat) kolikkopankit muutetuksi talletuksiksi. Kaikissa pankkikonttoreissa kun ei enää käsitellä käteistä rahaa lainkaan!

Ja mitä jos olisin sukanvarteen piilottanut rahojani? Selkeästi rikollista toimintaa. On oltava luotettava selitys, jos vie pankkiin käteistä rahaa. Ei taida kelvata selitykseksi sukanvarsi tai patjanalus?

Meitä on jo pitkään opetettu korttimaailmaan. Kortilla maksaminen kun on niin kätevää.

On. Jos kortti ei vioitu. Tai jos jokin rahalaitos ei päätä tehdä superpäivitystä. Ja sitten muistutetaan, kuinka pitää varata käteistä rahaa taskuun.

Kun on vuosikausia opetettu, ettei käteistä rahaa kannata käsitellä. Kun se on kallista. Ja hankalaa.

Muistelen myös aiemmin opetetun, että kotitalouden menot pysyvät paremmin kurissa, kun ostoksiin käytetään käteistä. Että näkee, mihin on varaa. Vai onko.

Oli aika, kun käteisostosta sai alennuksen. Oli siis vakavarainen, kun oli varaa maksaa käteisellä ostoksensa. Nykyään varakas ja luotettava on hän, joka ei koske lainkaan rahvaan käpälöimiin, hyh, likaisiin rahoihin. Just.

Isäni taisi olla kaukaa viisas mies. Vintillä on paljon erilaisia nahkoja.

On oravannahkakin. Tarkalleen kaksi.Ehkä ne joskus taas käyvät valuutasta. ;)

Kommentit (4)

ane 66
2/4 | 

Helppoa jos lähiseudulla on panomaatti,rahat heti tilillä,setelit ja kolikot.24/7 sisälle pääsee kortilla.Kätevää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat