Kirjoitukset avainsanalla kauppakeskus

Aikoinaan töissä – silloin entisessä elämässä – pelottelin varsinkin nuoria uusia duunareita, että kannattaa noudattaa annettuja ohjeita, koska ”mä sitten kummittelen täällä käytävillä ikuisesti!”

Vähänpä tiesin. Silloin. Niillä käytävillä en kummittele. Enää ikinä. En edes seuraavassa elämässä.

Mutta näemmä päädyn autioihin kauppakeskuksiin. Kummittelemaan? Tällä kertaa ovet eivät auenneet, ei vaikka kävelin eri ovia kohti hitaasti. Nopeasti. Vilkuttaen. Hymyillen. Otsa rutussa. Mutristellen. Yksikseni höpöttäen. Laukkua heilutellen.

Ei. Piti odottaa tasan kello kahdeksaan. Ei minuuttiakaan ennen. Ja sittenkin vasta kahden! vartijan voimin ovi aukesi.

Vartijat tervehtivät ilmeettömästi. Vaikka olivat eri kameroista tuijotelleet naaman vääntelyäni yli 10 minuuttia. Eheheheeeee-h.

Musta ei olisi vartijaksi. Pokka pettäisi kuitenkin.

Hyvää huomenta sinullekin! :)

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oho. Onpa täällä väljää. No, onhan nyt kesäaika. En muista nähneeni parkkihallia näin tyhjänä.

Hetkinen, hei. Onkohan noi lasiovet edes auki? Normaalisti kävelen rivakasti kohti kauppojen ovia. Liiankin. Olen joskus jopa törmännyt ”liian hitaisiin” sähköoviin. Ja joutunut peruuttamaan muutaman askeleen – ja vilkuttamaan sille kameralle siinä oven yläpuolella. Että ne jotkut sensorit huomaisivat mut. Heh.

Nyt etenen hitaasti ja varovasti. Etten näytä pöljältä – jos se ovi ei aukeakaan. Tosin ei täällä ole ketään näkemässä, kuinka pöljältä näyttäisin.

Huh. Aukesi se. Mutta rullaportaat eivät hievahdakaan. Liikkeiden metalliset turvaverkot ovat ja pysyvät alhaalla. Edes kahvila ei ole auki. Eikä yksikään ravintola.Oikeesti! Missä kaikki on???!

Nukunkohan mä – onkohan tämä unta?

Vilkaisen kelloa. Tasan kahdeksan. Aamulla. Hah.

Tähän aikaan kannattaa siis tulla kauppaan. Eipä oo ruuhkaa.

…ps. Olin ihan harkitusti liikkeellä. Labraan heti aamusta. Läpi aution kauppakeskuksen. Muuten hyvä idea – mutta se aamukahvin saanti ei ollutkaan niin kätevää kuin etukäteen suunnittelin.

Kommentit (2)

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015
1/2 | 

Olen joutunut miettimään samaa ihan joka aamu! Töihin fillaroidessa mieleen on hiipinyt toiveikas ajatus, että jos nyt onkin vaikka sunnuntai ja mä vaan muistan päivät väärin.. Mutta eih, arki on.

Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat