Kirjoitukset avainsanalla joulukortti

Muistatko, kuinka lapsena joulukuun päivät olivat niiiin pitkiä? Aika tuntui venyvän ikuisuuksiin. Joulu ei varmaan tule ikinä!

Nykyisin tuntuu kuin aika lentäisi. Vuorokauden tunnit eivät riitä mihinkään. Varsinkaan joulukuussa.

Joulun odotukseen kuuluu ehdottomasti postin tuomat joulukortit. Olkoot kaupan hyllystä napattuja tai omin käsin värkättyjä. Ennen joulutervehdyksiä tuli ripotellen, pitkin joulukuuta. Silloin jokainen kortti ilahduttaa eri tavoin.

Sääli, että niiden määrä vähenee vuosi vuodelta.

Tänä vuonna olen ollut fiksu.  Joulukortit ovat kerrankin ajoissa kuorissaan. Haluaisin niiden tipahtelevan pitkin joulukuuta saajilleen. Kansalaistottelemattomana vien ne yleensä irtareina postilaatikkoon vasta viime hetkillä. Hahaa.

En siis tykkää koontikirjeestä yhtään.

Kun Posti nyt kerää kortit ensin lajittelukeskuksiin ja sitten rojauttaa kasoina saajilleen pari päivää ennen joulua, on kuin jotain jäisi puuttumaan. Ainakin mun mielestä.

Muistathan postittaa joulukortit viimeistään 14.12.

Siis ihan kohta!

Kommentit (2)

Vierastelija
1/2 | 

Just ajattelin jättää joulukortit lähettämättä -rahat vähävaraisille lapsiperheille. Mut nyt iski kauheet paineet ....No, ystävät saa kortin ulkomailta - toimikoon samalla joulukorttina : D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat