Kirjoitukset avainsanalla pilvi

Töissä ollaan ihan taivaissa. Niin siistii! Päästään kohta pilveen!

Annetaan vaan yliheiton heittää kaikki. Varmaan ylös? Kun kerran yliheitto.

Sen jälkeen vain taivas on rajana! Eikä sekään.  Sähköposteja ei tarvii enää milloinkaan siivoilla. Ne K-A-I-K-K-I mahtuu pilveen. Jess.

Diginatiivit on ihan pöllyissä tästä autuudesta.

Itse tutkin epäilevästi luurin komentoja selata, kirjautua, luoda, päivittää. Piti olla niin iisii. Annat vain koodin ja kaikki toimii. Haha.

"Tapahtui virhe"

- Haista ite!!!

Koodeja satelee luuriin, milloin tarpeeseen, milloin muuten vaan. Otapa niistä selvää mikä mihinkin.

Tämmöinen harmaa hahtuva miettii ja pähkäilee, kuinka niin se pilvi nyt kaiken pelastaa? Kotiluurissa pilvi ähkii jatkuvasti. On kuulemma pian täynnä. "Hanki lisätilaa".

- Enkä hanki!

En halua. Maksan jo kaikesta palvelusta ja päivittelyistä. Ja nekin muuten teen ihan itse.  Onko ihan totta tarpeellista päivittää eri sovelluksia toisinaan jopa parin päivän välein? Onko?!

Etätöissä sitä on ihan keskenään, kun jokin tekniikassa mättää. Ollaankin varsinaisia supermoniosaajia.

Taivaalle alkaa kerääntyä pilviä. Ja jos mitään kouluajoista muistan, niin se, mitä pilveen kerääntyy - tulee sieltä alas.

Ennemmin tai myöhemmin ;)

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat