2. Kauniita unia - vai Tehokasta yötä!?

Kello on mennyt jotenkin sekaisin. Herään miltei joka yö lähes minuutin tarkkuudella 30 minuutin kuluttua nukahtamisesta. Siinä puolilta öin. Miksihän?

Mutta sehän ei haittaa, jos onnellisesti uinahdan heti uudestaan. Tieteen ja asiantuntijoiden mukaan on ihan tavallista herätä joskus. Huom. Paino sanalla j-o-s-k-u-s.

Sen sijaan jos koko yö menee heräillessä eikä nukkuessa, voi alkaa vähän nyppiä.

Tähänkin on neuvoja yhtä monta kuin neuvojaakin. Ei kannata heti hermostua. Onpa iisii?

Joku opastaa lukemaan. Noh, sehän ei ilman pimeänäköä ihan niin iisiä olekaan.

Toinen opastaa hiihtelemään toiseen huoneeseen. Ja siihenhän havahtuisi uninen koira ja huutaisi koko talon hereille. Juuh. Ei sekään siis.

Ihan pimeästi ite ajattelemalla keksin yhden ratkaisun. Joojoo! ;)

Yhtenäkin yönä sain tehtyä huvimajan kunnostustyön homepesusta sisustukseen, parin omakotitalon kalustuksen, kesäkaupan perustamistoimet ja vielä muutaman huonekalun tuunauksen viimeistelyä vaille valmiiksi.

Saatoinpa kurittaa pihan puita ja pensaita ja ajella huristaa nurmikonkin muutamaan kertaan. Uintitilannetta piti kartoittaa - että missä ja miten. Ai niin. Ne lupiinit. Piti niitäkin vähän suitsia kesää ajatellen. Laittomia ovat nykyään.

Toisinaan tulen "kirjoittaneeksi" blogia. Omaani kun ei tarvita edes järjen valoa. Haha.

Tulihan sinne väliin joku huoli työstä, toimentulosta, terveydestä, nuorison taikka omasta tulevaisuudesta kuin maailmanlopustakin. Mutta tuuppasin ne kaikki sitten "ei niin tärkeät asiat" -listalle. Korvan taakse pyöräytin. Olkoot siellä.

Kaikkeen tähän hurahti kuitenkin tunti jos toinenkin.

Että ei mennyt hukkaan sekään valvominen.

Hyvin suunniteltu kun on jo puoliksi tehty. Totta. Keväällä pitääkin vain vilkaista, että onhan se huvimaja jo maalattu?

Jos valvot, valvo tehokkaasti. Hei! ;)

 

Kommentit (3)

Pastaakos tässä
Liittynyt28.10.2018
1/3 | 

Samaa mieltä! 😃 se on vaan harmi, että se liika valvominen ja yöaikainen suunnittelu vie pitkän päälle mehut. Ja kun alkaa asiasta puhumaan ääneen, on kaikki ihan parhaita asiantuntijoita ja justiin niitä typeriä neuvoja tulee tuutin täydeltä tyylillä; lue ennen nukkumaan menoa, käy iltakävelyllä, ota konjakkiryyppy tai kaksi... yhdenkin kahvipöytäkeskustelun aikana saamieni neuvojen noudattaminen olisi vaatinut multa noin kolmen tunnin valmistautumisen yöpuulle. Juu ei se ihan niin mene.
Tsemppiä unikouluun! 👍🏻

allikalliolla
Liittynyt31.10.2015

Hei ja kiitos! Hyväuniset ne onkin parhaita neuvomaan, hah. Monenlaista on tullut kokeiltua, kovin monenlaisella menestyksellä. Varmaan jokainen neuvoja kuitenkin hyvää hyvyyttään oppejaan jakaa. Siksi minäkin siis omiani, hihii. Kauniita unia, vaikka vähänkin. Ja kun valvotuttaa, onpa meillä kukkujilla ainakin erilaista yöelämää! <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat