Edellisestä kehityskeskustelusta onkin jo kulunut tovi jos toinenkin. Silloin oltiin sentään samassa tilassa - siis huoneessa. Heh.

Sekunnit muuttuvat minuuteiksi. Kone ilmoittaa minun keskustelevan keskenäni. 

Hahaa. Hyvä niin. Ei tule kinaa. Ei ainakaan pitäisi tulla.

Miten olen suoriutunut ensimmäisestä puolesta vuodesta? No huh. Kesä ja syksy ovat hujahtaneet hetkessä. Aika juoksee. Muutenkin kuin koneen näytöllä.

Mitenkö suoriuduin? Hmmmm.

Hyvin. Suorastaan loistavasti. Ottaen huomioon kaikki lieventävät asiainhaarat: Minut. Luonteeni. Minut. Luonteeni. Minut…

Jaajaa. Sain vihdoin seuraakin.

Ja äkkiäkös työsuoritukseni onkin muutettu numeroiksi; minuuteiksi, prosenteiksi. Tehoksi.

Näppärää.

No oho. Ja heheeeee.

Viimeksi olenkin ollut yhtä tarkasti punnittavana ja mitattavana äitiysneuvolakäynneillä.

Kuinka usein ja Miten sinua mitataan?

 

Kiitos ajastasi ja mukavaa päivää Sinulle! :)

Kommentit (2)

Kati's way blogi
Liittynyt7.4.2016
1/2 | 

Aloittaessani nykyisessä työssä, meidän tekemistä mitattiin yksilöinä, mikä tuntui välillä tosi stressaavalta, vaikka suoriuduinkin ihan maltillisesti. Nykyään mittaaminen on muuttunut enemmän työryhmän suoritteiden ja työhyvinvoinnin mittaamiseen/kannustamiseen. Huomattavasti mukavampaa! ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat