Uuteen vuoteen liittyy ennustaminen. Noh. Pöytä on puhdas. Vielä.

Oon ollut laiska enkä edelleenkään osaa tulkita kortteja. Lunttaan oppaasta ja siten luen pöytää kuin piru raamattua. Lukija vain lukee, ymmärtämättä sanomaa. Vaan p...rle se etsiikin kaikkia asia- ym. virseitä. Siinäpä olisi vihtahousulle hommia mun tekstejä lukiessa. Hah.

Ladoin kortit muodostelmaan. Kohtaloni on omissa käsissäni. Näissä kätösissä – kokonainen elämä?

Väitetään, että jokainen on oman onnensa seppä. Katoava on tuokin ammattiryhmä. Ilmankos ollaan tässä jamassa. Milläs olet seppä, jos ei ole alasinta kuin ahjoakaan. Rauta on taottava, kun se on kuumaa. Mitäh? Kun ei ole sitä ahjoa, mikroonhan ei saa metallia laittaa, hei. Tinankin kielsivät. Eikä induktioliedellä sekään sulaisi.

Yleisesti ottaen pöytää – ja elämääni? – hallitsee Kuningatar. Luonteeltaan tulinen, sinisilmäinen. Kuka? Ai niin mä. Luen kortteja – voi mua hyväuskoista hölmöä.

Seuraava kortti kertoo persoonastani.  Oho. On joo mun horoskooppimerkki(kin). Voimaa ja rehellisyyttä. Taistelua reilun pelin puolesta. Seurauksista piittaamatta. Just. Leijonaemo täällä. Oletko valmis astumaan luolaan - Rrrrräääyh.

Aineelliset olot ovat paranemaan päin, väittää kortti. Kamut hei, rahapelivoittokin voisi olla tuloillaan. Kortin käänteinen merkitys olisi rahahuolet. Kenellä sellaisia olisi? Höpöhöpö. Kohta sataa – lauloi eräskin Pete. Lottovastaava, pidä peli voimassa. Oot paljon, siis todella paljon, vartijana!

Kortit 3, 5 ja 7 täytyy ohittaa. Perhe ei aina tykkää, että retostelen täällä mitä milloinkin. Varsinkaan Maisa, kun kerron postanneeni koiruuksia.

Elämä kantaa. Jaa niin mihin? Vaan jos pudotus kuiluun olikin niin pitkä, että elämä nappasi kopin juuri ennen pohjaa? Älä luovuta. Tee elämässäsi sitä, mitä oikeasti haluat. Onpa iisii.

Työhön kortti suosittelee suhtautumaan kärsivällisyydellä. Kyllä se pinnaa joskus vaatiikin. Harkintaakin kortti suosittelee. Mihinpä tästä, akkaraasu, enää lähtisi.

Voittokulkua kuin Rooman sotapäälliköillä ennustaa kortti. Optimismia, matkoja, menestystä. Ylpistyä ei silti saa. Voi että. Kyllähän työhön kaikenlaisia tavoitteita liittyy. Ehkä puhelinlinjat aukeavat ja sähkölukot rikkoutuvat. Katoprosentit pienenevät? Ehehe.

Kodinvaihtoon mua houkuttelee roteva, ahavoitunut herrahenkilö. Soturi, ystävä, rakastaja…Hetkinen. Tässä on nyt virse. Ei ole nuori. Hän. Vaan en ole tästä mihinkään lähdössä, hei. Älä uneksi. Pidemmän päälle hiekka vain hiertäisi varpaita, siellä dyyneillä. :)

Asemaani on tulossa menestystä ja kunniaa. Vaurautta. Jestas. Jos kuitenkin vain tasapainoa ja sopua sukupolvien välillä. Ja vaikka kotimuseosta pölyt pyyhkisi. Vaikka kukapa kissan hännän nostaa, ellei kissa itse.

Tulevaisuudessa ilmenee tarvetta hetken hengähdykseen. Tulee tilaisuus jättää vastoinkäymiset taakse. Seesteisyyttä. Sitäpä odotellen.

Vaan mitä tarkoittaa jälleen yksi voimakortti, jonka alulle panevaa liikettä ei mikään pysäytä? Taistelu on alkamassa. Voittoon tarvitaan rohkeutta ja älyä. Tämä on salaisuuteni. Tai siis oli. Kun se tässä nyt lipsahti. Jestas. Tässä nyt jaksaisi mihinkään sotaan lähteä. Huoh. Olenko antamassa periksi - se voi olla pahin viholliseni. Minä ite.

Hmmm. Käänteisiä merkityksiä en kyll lue. Kaikki hauska kääntyisi vain nurin. Mutta kuka kortteihin uskoo, hei!

Hehee.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat