Tämä on nyt avointa – tai ainakin sinne päin – palautetta keskusliikkeille ja kauppiaille.

Sitä vaan, että

Mitäs pelleilyä tämä nyt on?

Kahvivarantoni on huvennut melkein viimeiseen poroon! Oli aika, kun parikymmentä pakettia odotti vuoroaan tällä samalla hyllyllä.

Tarjouksia kehiin nyt. Ja sassiin!

Tässähän joutuu pian säännöstelemään kahvinkulutusta. Vai pitääkö mennä vahtimaan naapurin tammen juurelle ja odottaa terhosatoa? Mm. niistä tehtiin korviketta. Kahvin vastike taas tehtiin kuulemma voikukan juurista. Pitäisikö kokeilla?

Mikä kuppikoko kahvia, sitä oikeaa, sinulle riittäisi?

Eihän elämästä mitään tule ilman kahvia!

Vai tuleeko?

Kommentit (7)

Vierailija
4/7 | 

Kahvi sisäänheittotuotteena ei ehkä enää houkuttele. Tai sitten kahvinmaailmanmarkkinahinta näkyy katteissa jo niin, ettei kahvin alennusmyynti kannata. On arveltu, että tulevaisuudessa vain rikkailla on varaa juoda kahvia, sillä ilmastonmuutoksen myötä kahvituotanto pienenee tai loppuu kokonaan. Kannattaa tosiaan alkaa jo katsella korviketta ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat