Onpa iisii! Ei mitään vaikeutta.

Hyh. Olipa taas negatiivinen ilmaisu. V-a-i-k-e-u-t-t-a. Eihän kukaan enää niin sano. Oikea termi on: haasteellista. Siinä on niin ihana, positiivinen klangi! Haasteet on tehty voitettaviksi. Vaikeus on - varmaan ihan ylitsepääsemätöntä?

Ihan sama juttu, kun puhutaan vanhenemisesta. Hyh. Miten harmaa ja ikävä sana. Nykykielessä ihminen ikääntyy. Osaaminen sen sijaan voi olla vanhentunutta. Varsinkin ikääntyneillä.

Niin se on. Ei muutu elämäntapapessimisti vanhetessaan positiivariksi, vaikka miten yrittäisi. Sanavalinnatkin ihan vääränlaisia.

Mutta.

Nythän on ihan kertakaikkisen IN olla armollinen. Varsinkin itselleen. Muista niin väliksi ookaan. Hemmottele itseäsi!

Siksipä tammikuu on alkanut siellä täällä kilistellen. Ensin loppiaisena valkoisella laivalla. Sitten jo kohta teatterissa. Ja sieltä suoraan ystävän tupareihin. Eihän tässä mitenkään voi alkaa nyrpistellä.

Seliseliseli. Kyllähän niitä tekosyitä piisaa. Että ilo ilman prosentteja olisi jotain tekokivaa?

No ei. Mutta kiva on juhlan hetkellä skoolatakin. Kunhan arki ei muutu ainaiseksi juhlaksi.

Silloin, kun ite aloittelin tipattomia, eipä ollut edes Stadin ravintoloissa iisii saada alkoholitonta olutta. Voisi sanoa olleen suorastaan vaikeaa. Haha. Ykkösolutta tarjottiin nollalinjalaiselle!

Tänään ei oo konsti eikä mikään. Ipaton. Niin iisi toteuttaa. Kun ipat, apat, alet ja palet saavat jäädä mun puolesta kylmäkaappiin. Oon peruslagerin ystävä. Ja sitäkin saa nykyään monenmoisesti nollana.

Kilsoja on jo kertynyt. Polttoainettakin on kulunut. Vanhetessa oon todennut, ettei nollakausi välillä ole ollenkaan huono. Samalla voi miettiä, paljonko on paljon? Vai onko? Entä onko se haasteellista tai vaikeaa? Hehe.

Ipattomasta tipattomaan 20.1. 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat