Ähväpeen äärellä on nyt tullut notkuttua hetkittäin. Muutama uusvanha kaverikin on löytynyt. Moi vaan (ja tähän se virtuaalivilkutus!), kiva ’nähdä’ pitkästä aikaa. :)

Pari hah-ha-hauskaa videopätkääkin on joku linkittänyt. Hehee. Kiukutteleva papukaija. Ja sitt tietysti pakollinen kissavideo. Kiitti. Ihan kivoja. Mutt en mä noita alvariinsa jaksaisi katsella. Tykkäsin silti.

Vaan mitäpä kummaa, iltasella lävähti luuriin youtube-videoita läjäpäin.

Tulivat yllätyksenä ja pyytämättä.

En muuten tykännyt. Yhtään.

Puoliskoa nauratti tyrmistykseni. Oon vielä(kin) niin naiivi, että kuvittelen voivani itse määritellä, mitä nettimaailmaani sisältyy. Minä itse kysyn ja etsin. Minä!

Vaan ei. Näkymätön joku valvoo jokaista klikkaustani. Mikä mua kulloinkin kiinnostaa? Voivoi. Useimmiten tarkistan jonkun luuloni paikkansapitävyyttä. Oikeinkirjoitustakin vahdin. Ei niin, ettei virseitä silti tekstissäni vilisisi.

En tosin ole huomannut, että Kielikello olisi lähestynyt mitenkään. Kuten ei myöskään ystäväni Wiki P korjannut käsityksiäni jälkikäteen.

Mutta jos tutkin kauppias Jannen ruokapöytää, pian hän muistuttaa, että juhlien jälkeen on myös siivottava. Ja ehkä uusittava myös vaatevarastoa. Mitä vikaa mun vaatetuksessa muka on? Ja mistä kuvittelet tietäväsi, etten ole ostanut viimeisen vuoden aikana kuin paketin sukkia?

Jos käyn kurkkaamassa digilehteä, jo tulee kyselyä perään: Tykkäsitkö?

Että mitä kaikkea soopaa luuri tai läppäri silmilleni pian syytävätkään!? Pitäisit, Mark Z kaverisi Gglen kanssa, ihan vaan keskenänne hauskaa niiden videoklippien äärellä ja syökää! niitä cookieitanne. Jaa niin paljon kuin lystäät. Kunhan et mulle, jos en itse pyydä. Sanonpa vaan. Äyh.

Sitä vaan, kun oon tässä viime päivinä tutustunut koirien jalostustoimintaan. Kun ei kirjatietoa enää niin ole saatavilla, niin netistä. Tietty.

Että niin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat