Nyt ei ollut reilua tämä, yhtään.

Heititte aika pahan siellä toimituksessa tällä kertaa.

Kuvaa lumiukkosi.Heh-he.

Hei, mitä on lumi? - kysyvät pian jo nuoremmat pääkaupunkilaiset. Tässä samoilla hoodeilla asutaan mekin. Isompi pieni, ekaluokkalainen, haaveili syksyllä: 'Mä en oo koskaan hiihtänyt. Haluaisin kokeilla, jos pääsen hiihtolomaleirille.'

En raatsinut ampua haavetta alas ihan siltä seisomalta. Mistäs niistä talvista tietää, jos vaikka tänä talvena lunta olisikin? On sitä taas ensi viikolle luvattu. Ans kattoo, tuleeko ja jos, niin pysyykö maassa? On se sen verran vekkuli hahmo tuo sääherra. Sitten sanotaan, että naiset on ailahtelevaisia. Hah.

Mutta. Senkin uhalla, että ukkoni diskataan kisasta, laitan sen myös tähän.

Iloa pintaan - pihalle tahi sisätiloihin!

Kommentit (2)

Arja - Kodin Kuvalehti
Liittynyt12.8.2014
1/2 | 

Hei Allina kalliolla, kiitos kuvasta! Aika mainion väsäsit. :-) Voit kyllä hyvin osallistua tuolla kuvalla kilpailuun, mutta lataathan sen alla olevan linkin kautta, jotta pääset mukaan palkinnon arvontaan. Kuten muillekin olen vastaillut, kisaan voi toki osallistua myös vanhalla lumiukon kuvalla. Monelta kun ainakin niitä löytyy aiemmilta vuosilta!

https://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/osallistu/tama-ihana-arki/kuvaa-...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat