Tutut jo tietävätkin, että oon tämmöinen tuoreehko eläkeläinen. Pääsin sitten lopulta täyseläkkeelle melkein kolmekymppisenä. Aikamoinen ura. Vai mitä? Kuvittelin, että semmoista hiljaiseloa kamujen kaa Hämeen hiljaisuudessa. Nallekammarissa.

Vielä mitä!

Ennen kuin sain karvat ojennukseen, oltiin jo synttärireissulla. Tontut vain jäivät kentälle niiskuttaan, kun tämä karhu läks. Ehkä otin, ehkä en, mutta elämä on laiffii! Iski lomaromanssi. Huonostihan se päättyi, kalsean kivisydämen kannoin kotiin.

Mitään en tunnusta, mutta saatoin olla myös jäniksenä laivalla ennen paluuta takaisin Hämeen rauhaan. Nallekammarissa asuvat enää rohkelikot. On kesäisin meno semmoista siellä. 

 Vaan mitä. Sitten piti jo Suomen puolesta uhrautua, lävistyksenkin otin. Entä ite - osallistuitko muuten kuin huutamalla?! Suomi on jälleen maailmanmestari! Olipa pelit, sano! Pääsiäinen ja juhannus - tavallista menoa. Kesän vesileikkejä unohtamatta. Niin no. Nenä tipahti hetkeksi vauhdista. Mutta ei se menoa haitannut. Tällä karhulla on omalääkäri. Entä itellä? 

Kalajututkin kuuluvat kesään, vai mitä? Se karkuun päässyt, sehän se vasta oli ainakin näääääin iso! Etkö usko? Entä ite - mimmoisia saaliita oot saanut?

Kaikkea kanssa. Syksy tuli jo. Varmuuden varalta on hommattuna jo uusi matkalaukku. Tiedä, jos vaikka joskus vielä Matkaan lähden.

Terkuin Nanne, unikarhu evp

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat