Simmarit, damdadaa

Sammarit, damdadaa

kummarit, damdadaa

niin ja pipo myös!

Tänään oli tarkoitus pestä ikkunoita vaan eipä huvittanut. Yhtään.

Menin kauppaan - ja kas kummaa. 

Juu ei bikineitä. Testasin kyllä yhtä yläosaa ja päätin, etten halua nähdä enempää. Biksut ei ole ollut mun juttu muutamaan vuosikymmeneen. Kokosimmarilla saa edes vähän huijattua. Edes itseään.

Kehopositiivisuus - mikä ihana?? uudissana - loistaa poissaolollaan sovituskopissa. Siellä on vain valkoiset loisteputket. Ja reidet. Ja kyljet. Ja pohkeet. Ja ja ja.

Enkä muutenkaan oo mikään positiivari - niin miten sitten keho- sellainen? En vaan taida olla sinut uuden kroppani kanssa. Tai siis vanhan, mutta muuttuneen. Muistan vielä, kun kropasta tunsi, milloin on hyvä olla. Kun ei kiristä eikä purista. Ei roiku eikä pursua.

Pyh. Vanheneminen ei oo kivaa. Meinaan, kun aineenvaihdunta hidastuu, niin pitäisi älytä lisätä liikuntaa ja vähentää syömäpuolta. Ja mulla on käynyt justiinsa päinvastoin! Ei oo reiluu. Kun on ikänsä ollut onneton syömään ja lopulta, kun sen oppii, niin ei saisikaan.

Miten muuten voikin olla samaa kokoa olevat vaatekappaleet niin eri kokoisia?! Joku kiristää takamuksesta joku toinen olkaimista. Onneksi löytyi y-k-s-i sopiva! Jesss. MIhinpä useampaa olisin tarvinnutkaan. Tällä mennään vuosia - siis jos mahdutaan. Mä ja mun kilot. Heheeeee-h.

Kotona vasta naurattikin, kun katsoin samalla reissulla ostettuja pikkareita. Ihhihiiii-h. Niistä alkaa olla "pikku" aika kaukana. Juu ei niistä kuvaa tähän. Jestas!

Onneksi vuosia sitten hankittu uimahamonen on venyvää sorttia - se armahtaa vähän. On ihan loistokeksintö!

Simmarit, damdadaa

Jaa niin mikä ei kuulu joukkoon?

No kummarit!

Ne on kollaasista ainoat, jotka ovat kooltaan sopivat. Ja tällä vuosituhannella hankitut.

Uintikelejä sinullekin, lukijani!

lainasanat Irwiniltä

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat