Taidan olla sijaistoimintojen mestari - ainesta ainakin olisi. Jos kisoja järjestettäisiin.

Viime viikonloppunakaan ei ollut MITÄÄN tekemistä – jouluhan tulla jollottelee ihan itsestään.

Hain sitten kaikki taloon kertyneet legot lajitteluun. Kuvittelin ihan heittämällä niputtavani ne kymmenet ohjeet ja palikat toisiinsa. Niin iisii. Lapsikin osaa koota legosarjoja!

Tytär on omansa haalinut lapsilleen, mutta poikien palikat ovat täällä. Kaikki. Ihan kaikki!

Hah.

Muutama mikälie –örkki päätyi purkkiinsa ohjeineen palikoineen päivineen. Vaan ei tullut sen enempää Robin Hoodin kuin merkkareidenkaan linnakkeista valmiita rakennussarjoja. Avaruusaluksista puhumattakaan.

Taas olleet insinöörit asialla. Vain DI-tasoisella koulutuksella niistä ohjeista saa tolkkua. Jos sittenkään. Ihan totta. Käsittämätöntä, miten niillä vanhemmilla ohjeilla on saatu mitään kootuksi. En tajuu! Kuka idiootti käyttää koontiohjeissa harmaan eri sävyjä?! Tai sitten aivoni eivät olekaan inssiainesta. Hah. Olipa yllätys.

Niin päätyi iso läjä muovia ainoastaan värikoodatuiksi. Saa joku muu koota – hermojensa riekalaita siinä palikoiden ohella?

Ja nyt se joulu jo kolkuttaa.

Nyt jo?

Eih.

Piparitaikina on tekemättä. Tortut paistamatta. Lahjat paketoimatta. Jäikö taas joku lahja jopa ostamatta? Kuusikin vielä kaatamatta. Koti koristelematta. Ulkoroihut valmistelematta. Joulumieli missä lie.

Miten tässä näin kävi? Taas.

Ennen aloitin jouluilun jo marraskuun lopussa. Nyt en millään meinaa keritä. Mihinkään.

Kääk.

Ottaisinko hyväksi havaitun nenähengittelyn tähän kohtaan?

.

.

.

Onneksi puoliskosta on moneksi. Kotihan on jo siivottu. Jouluruuatkin kotikokki hoitaa keskenään. Eihän mun tarvitse sitä kuustakaan kaataa, koristella vain. :)

Taitaa se joulu tulla sittenkin.

Vähemmälläkin säätämisellä. Vaikka palikat olisi vähän sekaisin?

Rauhoitu sinäkin, lukijani.

Rentouttavaa joulua!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat