Päätin hyödyntää vapaahetkiä ja pesen ikkunoita. Vaellan riepuineni huoneesta toiseen. Eri huoneissa hölöttää eri radioasemat. Tässä on nyt jonkin aikaa saanut kuunnella, kun julkut kertoo bucket list´oistaan. Pahasti ruosteisella enkulla ihmettelin, että mitä. Pokka pitää -sarjassa Hyacinthin sukunimi on Bucket. Siitä muistan, että sehän on ämpäri.

No mitä nämä julkkujen ämpärilistat taas on? Hä? Jotain tyyliin lastenjuhlien ongintaako? Että mitä kivaa elämä sieltä verhon takaa lykkää ämpäriin?

Onhan sitä tähän ikään kaikenlaista jo tullutkin. Ämpärikaupalla.

Kaverini Wiki P kertoo, että sellainen leffakin on. Vuodelta 2007. En muista nähneeni. Ennen lusikan nurkkaan viskaamista pitäisi ehtiä tehdä asioita, joita oikeasti haluaa. Komediaksi väittävät leffaa. Noh, onhan tää elo oikeastikin aika huvittavaa räpeltämistä. Että miksei.

Jaajaa. Onhan sitä kaikenlaista. Ja kaikillahan se on sama suunta.

Kick the bucket.

Kamuni mr. Ggl kertoo, ettei kyseessä oo mikään uusi termi. Nyt se vaan tuntuu puskevan taas joka tuutista. Nyt kuuluu siis jokaisen trendikkään listata, mitä aikoo vielä tehdä, ennenku.

Mitäkö lukee mun ämpärilistalla? Ite ku oon sellainen konkretiaan taipuvainen, niin:

.

.

Pese olohuoneen ikkuna.

Se nääs odottaa iltaa, että aurinko kääntyy talon toiselle seinustalle.

Sitten lista jatkuu:

kellarin ikkunat

yläkerran ikkunat

kuistin ikkunat…

Onpa onni, että on paljon ikkunoita, ne ei tunnu loppuvan ikinä. Tässä nyt kuolemaan ihan heti kerkiä!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat