Murehtija kertoi unestaan. Minäpä yritän tulkita. Joitain tarkennuksia olisin tarvinnut, mutta valitset sitten, osuuko. :)

Kerrot olevasi synnynnäinen murehtija. Kyllä. Tämä uni vahvistaa sitä luonnehdintaa.

Unessa nähty oma asunto lupaa seesteisyyttä elämääsi.

Huone olet sinä. Unohtuneena se ilmaisee sinun jättäneen itsesi huomiotta. Mutta jos huone oli siisti - voit olla rauhassa. Olet silti sinut itsesi kanssa. Sekainen huone sen sijaan kertoo sinun tarvitsevan nyt aikaa asioidesi järjestelyyn.

Mainitset huoneen olevan kuin oma yksiö. Tunnet siis olosi turvalliseksi. Muuntautuva tila kertoo sinunkin pystyvän muuntautumaan ja tarvittaessa heittäytymään uuteen.

Parvi (sänky) Hmm. Kaksoisvuode huoneessa antaa viitteitä tulevasta suhteesta. Kapea vuode taas eroa.

Keittiö(nurkkaus), jos se on valoisa, voit luottaa läheistesi hyvään onneen.

Pöydällä juokseva rotta. No jopas. Pöytä kuvaa vakautta elämässäsi. Rotta sen sijaan kertoo huolista. Sinä ratkaisit ne uneksimalla rotan joutuneen yliajetuksi. Huolet siis poistuvat!

Hyvää ja huoletonta alkanutta vuotta toivottaen

Alli

 

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat