Hei! Lehdessä on tosi hyvä ja helppo ohje. Tota kokeilen.

Kaupasta aineet. Tuplana, koska näyttää niin pieneltä. Teen vaikka koko pellillisen. Kun kerran ryhdyn. Joojoo.

Hahaa. Tahna tarttuu niin vatkuttimeen kuin lusikkaankin. Puulastasta puhumattakaan.

Eikä landella ole mitään irtopohjavuokia. Foliovuoka saa kelvata. Ei nääs näytä siltä, että edes tuplamäärä taikinaa riittäisi peittämään uunipeltiä edes seitinohuelti. Eikä ainakaan suostuisi levittäytymään. Kevyt ripaus jauhoa vähän helpottaa tilannetta. Mutta silti.

Vuoka onkin pienempi, yksinkertainen täytemäärä riittäköön. Kyökin puolella piipahtanut puoliskokin tuumaa, että niinhän me syöjätkkin ollaan. Hehee.

Onpa taas helppo ohje! Hmmmmph!

Jaajaa. Nyt jäi raparperiä kauheesti yli. Mites se toinen ohje menikään?

Vettä kattilaan. Sokeri on leipomisen jälkeen vähissä. No, lisään sitten valmiiseen juomaan. Sitruunaa ei ole. Kuivahtanut lime löytyy. Se sinne sekaan. Kanelitankoa ei nyt tähän hätään löydy. Olkoon ilman. Vai oliko se joku toinen ohje?

Eikö laitkin ole tehty, että niitä voi tarvittaessa vähän soveltaa? Ai ei sittenkään.

Mutta kaikenlaiset reseptit ainakin on!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat