Läheisen harjun päällä menee polku. Ensimmäisen pakkasyön jälkeen otsalle pukkaa lämpöä harjuun noustessa. Oliko topparotsi sittenkin liikaa luontoretkelle?

Kumman sienen poimisin koriin? Tuon kauniin vai sittenkin itseäni kuvastavan pehmeän ja pörröisen? KK:n testissä sain arvonimen karvarousku. Kiitti, hei. Jätin molemmat luontoon.Mä oksalla ylimmällä - no ei! Täällä ei näy kiipeilyyn sopivia puita. Pitäisi olla aika tukevat oksat. Ja matalalla, että lähtisin edes yrittämään kiipeilyä. Kyllä riittää, kun kapuaa kiven päälle keikkumaan.

 

Mitä, jos sinäkin menisit metsään? Sen jälkeen voit merkitä käyntisi. Viedään jokamiehenoikeutemme Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listalle. Yhdessä!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat