Niin on Teuvo tohkeissaan. Juuri kuuli sukulaisten tänne pelmahtaneen. Jo alkaa Teuvo toittottaa!

Kuuli Teuvo, kuinka tulijalta kysellään, mitä kuuluu Helsinkiin? Teuvo tietää vaan muut ei viel, ett Vantaa ei oo Helsinkii. Ja Vantaall on Teuvon koti uus.

Ja siell se luvattua lomaa viettää.

Sisustamisesta Teuvo tykkäisi vaan ei ehdi kauaa yhdessä paikassa stailata. Ei. Sitten sitä jo lennetään taas. Kuin ihkaoikea lintu. Se se on Teuvosta huisia. Ei tiennyt Teuvo, että kaakatkin lennellä vois.

Niin sitä mentiin ilmojen halki. Ja taas. Ja taas. Ja taas. Joku karvakorvakin yritti ilmasta suoraan napata. Teuvopa neuvokkaana väisti. Ja sulkansa säästi.

Kun perhe aamuisin hälisten ovesta katoaa, Teuvolla alkaa jo odotus. Milloin taas kuunnella sais? Päivät niin pitkiä on. Ei kuulu supatus eikä hupatus. Vain patterin puhinaa. Vesijohtojen kohinaa. Hiljaista on.

Vaan jopa kuuluu rapusta huuto ja mekastus. Oma perhe se siellä. Oisko mitään kauniimpaa kuin porukan yhteinen pajatus. Oman porukan pajatus. Sen kun illalla kuulee, Teuvo sitä melkein taivaaksi luulee.

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat