Entisessä elämässä kopautin joskus kristallipalloa, kun homma ei oikein kulkenut. Otinpa joskus aikalisänkin. Työssä kuin työssä pitäisi pystyä ennakoimaan - vai sittenkin ennustamaan? Oon miettinyt, josko ottaisin nuo entiset työkalut taas käyttöön.

Suomalaiset yrittivät epätoivoisesti torpata tutkimustuloksen, jolla taannoin päädyttiin jälleen maailman onnellisimmaksi maaksi.

Ihan V-Ä-Ä-R-I-N tutkittu!

Eihän se voi pitää paikkaansa! Mekö muka?! Ismo Leikolakin hauskutti jenkkejä kertomalla KAIKKIEN suomalaisten järkyttyneen tutkimustuloksesta.

Olen niin onneton  - sinun vuoksesi kai

Mielensäpahoittajien eliittijoukot ovatkin kilvan antaneet kipakkaa palautetta:

- Minua kiinnostaisi tietää, K-E-N-E-L-T-Ä tätä on kysytty? Miksei M-I-N-U-L-T-A kysytty?!

Nii-i.

Sitten, kun rouva Fortuna kerrankin poimii vastaajaksi:

- Miksi M-I-N-U-L-T-A kysytään?! Ei M-I-N-U-A kiinnosta!!!

Kun ensin lyöt luurin mun korvaan...Pitääks sun aina?

Nii-h.

Vaan eipä huolta!

Ei aikaakaan, kun sinäkin, onnekas satunnainen vastaaja, saat vastata kätevästi netissä. Vain netissä. Ihan kaikkeen, mitä vain maailmassa keksitään kysyä. Siellä ne on suloisesti sekaisin - gallupit, mainokset, huuhaat ja tilastot.

Ja eikun onnea etsimään!

Lainasanat: Pitääks sun aina/Suurlähettiläät

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat