Ellen olisi niin hienostunut, Minua Ä-R-R-R-syttäisi suunnattomasti. Olen syvästi järkyttynyt. En saata uskoa, että I Mimmi I (Sinä kurja moukka, etkö vieläkään muista!? Se luetaan: Minä, Mimmi Ensimmäinen – ja Ainoa!), olen menettänyt valtaistuimeni. Tiesitkö, että Royal Stewart -tartaani on sukuni tunnusmerkki?

Tämä on järkyttävää. Hovissani on jo tapahtunut vallankaappaus. Ja sen lisäksi MINUN Kirsikkapuuni on kadonnut. Se on kaadettu. Iäksi poissa.

Pomoni, Kuninkaani ja hovineitoni Toinen sanovat, että uusia kasvaa jo. Ei lohduta Minua! Se oli Minun puuni!

Olin maaseuturesidenssissäni lähes koko kesän ajan. Palattuani kaupunkiasunnolleni huomasin Kirsikkapuuni kadonneen. Olin pyörtyä astuessani vaunuistani ulos puistossani. Phyi!

Kuulun ylvääseen Russellien sukuun. Tiesitkö muuten, että Royal Stewart -tartaani on sukuni tunnusmerkki? Olen kuninkaallinen! I Mimmi I!

Se vallankaappaus. Se tapahtui kuin huomaamatta. Tuo kurja letukka! Otin tuon maalaistollon hoviini silkkaa hyväsydämisyyttäni. Ja miten Minut siitä palkitaan?! Tuo hävytön, kiittämätön letukka kohtelee Minua kuin roskaa persialaisella matolla. Phyi!

Tuo röyhkeä ketale vei Minun sukuni aarteen, Royal Stewart –tartaania olevan tyynyni. Oletko kuullut, että Royal Stewart -tartaani on sukuni tunnusmerkki? Tuo letukka on ominut sen. Minun Tyynyni.

Ei minkäänlaisia pöytätapoja. Tuo hutale syytää suustaan kaikenlaisia karkeuksia syödessään. En kehtaa edes toistaa. Phyi! Menisi ruokahalu. Jos mitään kuulisin. Huutaa Minulle. Kuin en mitään kuulisi. Hmph. Väittää, etten kuule. Enkä näe. Enkä muista. Phyi! Minun muistini on terävä kuin korpin nokka!

Tuo kuriton penska  komentelee Minua. MINUA!? I Mimmi I – olen Kirsikkapuun Kuningatar! Aina! Olen kuninkaallinen.  Olenko muuten milloinkaan kertonut, että Royal Stewart -tartaani on sukuni tunnusmerkki?

I Mimmi I!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat