Sauvakävely on täyttänyt 20 vuotta, hehkuttivat uutisissa.

Hah.

Tässä on todiste, että osattiin sitä jo aiemmin.

Ihi-ihi-ihi.

Mitäs sanot urheilulookista?

Kuva on vuodelta 1996. Siuntion metsälenkillä sauvottiin jo silloin.

Suksisauvoilla. Oikeesti.

Kävelysauvat oli vasta myöhempää hifistelyä.

Seuraavana vuonna otinkin sitten rennommin.

Huomaatko? Look ennallaan. Ei niitä verkkareita joka vuosi ostettu. Edes Tallinnasta.

Dementiahiihdosta ei ole kukaan puhunut vuosiin. Ei varsinkaan sen jälkeen, kun 'oikeat' kuntoilijat ottivat alleen rullaluistimet ja käsiin kävelysauvat. Leveällä veetyylillä suhahtelevat ohi ja mummot lakoontuvat teiden pientareille. Silkasta pelästyksestä. Lajiliitot kinaavat, onko kyseessä luistelu, hiihto vai luisteluhiihto.

Itseltäni laji unohtui vuosiksi, kunnes ostin kokeeksi meille sauvat. Vähälle käytölle jäivät. Kerran lainasin kamulle toiset kepakot. Siitä se sitten lähti. Sen jälkeen on muutama pari niin jääpiikillisiä kepakoita kuin asfalttitassujakin kopsuteltu loppuun. Siinä sivussa on paranneltu pääkopan ilmastointia, toivottavasti puolin ja toisin.

Kiitti, köpökamu!

 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat