Maalipinta lähti tosiaan kertakäsittelyllä. Melkein. Tuoteseloste oli totta. Melkein. Vaan ei irronnut alta löytynyt lakkapinta toistoista huolimatta. Ja jos irtosikin, mitäpä löytyi vielä sen alta?

Joku p..keleellinen bordellinpunainen petsi!

Ammatti-ihmiset tunnistavat sen. Hei, tarkoitin huonekalujen entisöijiä! En niitä toisia ammattilaisia. Jestas.

Tiukassa on punainen. Käy jo mielessä, jos jätän tuommoisiksi ja vahaa pintaan! Taatusti uniikki.

Tein taas testejä pikkulaatikoilla. Maalipurkki kertoo, ettei esikäsittelyjä aina tarvita lainkaan. Hahaa!

Bordellinpunainen puskee iloisesti pintaan maalin läpi. Se puskee myös erikseen kalusteille tarkoitetun pohjamaalin läpi. Olisihan se tuokin uniikki väritys.

Joku asiaan vihkiytynyt jo hihkuu siellä.

Joo. Tiedetään. Petsi vaatii liuotepohjaisen maalin lukitsemaan pinnan.

Joku ehkä miettii myös, miksi lähdin poistamaan sitä pahamaineista myrkkymaalia – sehän oli jo lukinnut sisäänsä niin tuholaiset kuin lakka- ja petsipinnankin.

Kalusteraasu oli niin tuholaisten raiskaama, ettei pintaa mitenkään voinut sellaisenaan alkaa sutia. Mikä lie olikaan ollut lakkapinnan purijana, tehokasta jälkeä oli syntynyt.

Päättelin ihan keskenäni silti, että kaikki nämä vuosikymmenet rumilus oli seissyt nurkassaan. Ei ollut kadonnut kasaksi sahajauhoa. Eikä ollut vajonnut talosta nurkkakaan siltä kohtaa. Eiköhän tuholaiset ole olleet manan mailla jo aikoja.

Mitä tapahtui seuraavaksi?

Kommentit (4)

Nuttu nurin onni oikein
Liittynyt30.8.2015
2/4 | 

Oletpa sinnikäs! Tsemppiä entisöintiin! Lopputulos kiinnostaa kovasti (täälläkin olisi vastaavia hommia, mutta urakan suuruus ahdistaa ja meinaa torpata koko projektin...).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat