Työnantaja keksi, että mobiililippu on kätevä käyttää, kun reissaa työajalla. Juuh. Kai se on. Jos sen saa ladatuksi siihen äly(ttömään!)luuriin.

Ohjeita seuraten loin tilin, painoin mieleeni taas yhden uuden käyttis+salasana -parin ja ajattelin käydä poimimassa suit sait moisen appsin. Hah. Ei suostunut laite yhteistyöhön.

Jätin sikseen koko metsästyksen.

Päätin sitten luottaa viisaampaani ja pyysin puoliskoa tutkimaan luurin saloja. Herjat alkoivat lentää. Eivät puoliskon suusta – vaan siitä laitteesta. Ei kelvannut milloin tili, tunnusluku eikä edes käyttäjä!

Sain viestin; joku on saattanut yrittää käyttää tiliäsi ja laitettasi…

Voi HELLv….onko siinä kamerakin?!

Tai siis onhan siinä, kaikissa puhelimissa on. Jopa helppokäyttöisempi kuin luurin muut ominaisuudet. Mutta sekö tunnistaa, kuka laitetta kulloinkin näprää?! Vai olenkohan tietämättäni ladannut sormenjälkitunnistuksen?!

Taas herjat lensivät. Tällä kertaa puoliskon suusta.

Olkoon koko rakkine.

Muutaman viikon päästä on mentävä työpaikalle näyttäytymään. Etätyön ilo.

Käteisellä rahallahan ei pian enää tee mitään eikä sillä ainakaan saa häiritä kuljettajaa. Se ei kuulemma ole kätevää. Aion siis uhmata kohtaloani (ja työnantajan määräystä) ja käyttää matkakorttia.

Siis jos osaan käyttää niitä kulkupeleissä uusittuja kortinlukijoita. Oon lukenut, että ne eivät ole kovin käyttäjäystävällisiä. Saattavat kuulemma aiheuttaa haasteita satunnaiskäyttäjille.

Miten niin haasteita? Nykykielessä haaste korvaa aina kaiken, mikä on vaikeaa. Miksi? Haastemies tuo haasteen.

Ja kelvoton tekniikka aiheuttaa vain ja ainoastaan vaikeuksia!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat