Postimerkkeilyä voi harrastaa. Tai liikuntaa. Ja tanssia. Kirjallisuutta. Musiikkia. Kitaransoittoa. Muumimukien keräilyä. Remontointia. Autourheilua. Pyöräilyä. Posliininmaalausta. Ulkoilua. Kotoilua. Näitä kahta jopa yhtäaikaisesti; voi hyvinkin olla ihan pihalla ja samaan aikaan silti kuin kotonaan. 

Mutta miksi usein käytetään termiä ’harrastaa seksiä’? Mikä harrastus se on?! Onhan se yksi ilmeinen osa seksuaalisuutta, mutta että harrastus. Kun kirjallisuuden harrastajat voivat kokoontua jakamaan mielipiteitään lukupiiriin, niin…? Just.

Miltä se näyttäisi esimerkiksi CV:n loppupuolella? Siinä luottamustoimet -kappaleen jälkeen; ’Harrastuksiani ovat kirjallisuus, ulkoilu, seksi ja puutarhanhoito.’ Vielä kun tuo viimeksi mainittukin on erään Iken ansiosta saanut ihan vähän, hiukka oudon merkityksen.

Ainakin erottuisi hakijamassasta.

Kommentit (4)

Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin hetkeksi. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat