Karavaani vei äidin. Mummille jäi muutama virka hoidettavaksi; äiti, mummi, vaari, uimavalvoja, järjestyksenvalvoja, kyökkipiika, ensihoitaja, liikennepoliisi, erotuomari, eläintenhoitaja. Muutamia mainitakseni.

Roolista toiseen vaihto tapahtuu tarvittaessa nanosekunnissa. On tullut harjoiteltua.

Vesileikkien ja erinäisten ulkotoimien jälkeen on aika palata sisälle. EI, EN halua mennä sisälle. EI, ei väsytä YHTÄÄN! EI, EN halua mennä nukkumaan!!!! Pikkulinnut putoilevat puista, kun pienempi pieni ilmaisee tahtoaan.

Lopulta kyökkipiika on päässyt lieden äärelle. Lettuset alkavat paistua.

Rauhan katkaisee korvia vihlova hälytys-hälytys-hälytys! Palovaroitin laukeaa. Mökkikeittiön ilmanvaihto on mitä on.

Oitis kyökkipiiasta palomieheksi ja katonrajaan keikkumaan. Ettei se pienempi pieni heräisi, kun juuri saatiin rahdatuksi Nallekammarin hämärään.

Varoitin vaikenee. Koira sen sijaan ulvoo. Jäätyään kyökkipiian eikäku palomiehen jalkoihin. Tästä kaikesta epäjärjestyksestä närkästyneenä koiravanhus – se kuuro – ilmaisee oman mielipiteensä. Äänekkäästi.

Säikähtäneenä isompi pieni pitelee sydäntään palatessaan legojensa pariin.

Hän, joka ei halunnut mennä nukkumaan eikä ollut YHTÄÄN väsynyt – on syvässä unessa.

Ei se loikka roolista toiseen mennytkään ihan kolhuitta. Kyökkipiian polvea jomottaa monta päivää. Mökkikeittiön tilat on mitä on.

Letut – olivat hyviä. :)

Kommentit (2)

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015
1/2 | 

Meillä oli tänään täysin samaa keskustelua. Umpiväsynyt leiriltäpalaaja VAATI saada valvoa kymmeneen asti. Suostuin puoli kymmeneen, onhan kesä ja loma.

Yhdeksältä peiton alta kuului vain tasainen tuhina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat