Luetko sinä joskus horoskooppeja?

Minusta niitä on hauska lukea. Ja aina voi valita, haluaako niiden muka olevan edes vähän jyvällä tässä ja nyt.

Ihan täyttä höpöähän ne ovat. Mutta silti, kannustavat lauseet saavat arjen tuntumaan helpommalta sietää.

Ajatella. Jos vaikka sittenkin…

Vaan ei. En ole voittanut lotossa. Ellei sitten lasketa sitä kuuden euron kimppapottia – mikä jaetaan seitsemälle.

Hei, onhan sekin voitto!

En ole saanut palkankorotusta. Hei, eihän minulla ole työpaikkaakaan!

Mutta jos yhden tunnin aikana saa kaksi puhelua, joista ensimmäinen on työhaastattelu ja toinen ilmoittaa jatkoon pääsystä  koulutushaussa.

Niin hei, mitä se sitten on!?

Ainakin jännittävää. Pitkästä aikaa.

Vaikkei horoskooppeihin uskoisikaan.

Kommentit (2)

Yksinäinen peltirumpu
Liittynyt23.12.2015

Mä olen viime aikoina joka päivä herättyäni lukenut oman horoskooppini, kahvikuppi kädessä. Siitä on tullut jo melkein rituaali. Joskus tuntuu, että hitto miten voikin osua noin kohdalle! Joskus kun ei ihan natsaa, luen omasta horoskoopistani seuraavan, jos se osuisi paremmin :D Olisin nimittäin vaaka jos olisin syntynyt päivää myöhemmin. Siitä varmaan johtuu tämä ristiriitainen luonteeni!

allikalliolla
Liittynyt31.10.2015

Loistava vinkki, kiitos! Minunkin olisi pitänyt syntyä vasta syyskuussa - neitsyen merkeissä siis. Jatkossa siis luenkin molemmat horoskoopit ja poimin itselleni sopivimmat kohdat =D

Eikös niitä horoskooppeja ole muutenkin rukattu, en ole tullut tarkistaneeksi, onko tähtimerkkini vallan muuttunut jo sen laskutavan mukaan.

Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin hetkeksi. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat