Juuh. Juuri tuolta minusta tuntui, kun huonosti nukutun yön jälkeen oli kammettava ylös. Ihana vanha Tampellan pyyheliina on ollut kovassa käytössä, nurkkia on jopa parsittu. Enää en raatsi käyttää – päätynee siis muistojen joukkoon tämäkin.

Kaikille, jotka murehtivat, millä ruokkia itsensä tai perheensä, tarjoan oivan listauksen, noh, vuosikymmenten takaa. Oheiset Kotikokki -lehdet ovat vuodelta 1956. Kesän numerossa onkin hyödynnetty kauden satoa. Kahden viikon ruokalista, ole hyvä!Ja on silloin aikaisemminkin perheenemäntien arkea ollut helpottamassa erilaisia einesvalmisteita. Vai mitä sanot näistä:

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat