Kävinpä taas mol-sivuilla. 

(Ohessa lainaus Wikipediasta termistä: Mooli (yksikön tunnus mol [1]) on SI-järjestelmän mukainen mittayksikkö perussuureelle ainemäärä (tunnus n). Yksi mooli ainetta sisältää aineen perushiukkasia niin monta kuin tasan 12gnäytteessä hiili-12-isotoopissa on atomeita.)).

Just. Kemia kuin atomifysiikkakaan eivät taida olla ihan MUN juttuja. Hiukan jäi mietityttämään, miten hiiliatomi liittyy työnhakuun? Että miksi www.mol...?

Tarkoitin siis niitä TE-palveluiden sivuja. (Työ- ja elinkeino). Siis työkkäri. Selkeästä ja helposta asiasta taas tehty vaikeaselkoista.

No. Kävin siis mollaamassa. Hmm. Sisään kirjautuneena katselin sivuja. Tulevia koulutuksia, otsikossa mainittu jotenkin : …muita sopivia koulutuksia.

Ja ylimpänä listassa:

torninosturinkuljettaja –koulutus.

Aha.

Mistähän on päätelty, että tämä olisi minulle sopiva ala?

Lukeekohan taustatiedoissani: epäsosiaalinen, ei kestä muiden seuraa. Rakastaa yksinäisyyttä. Viihtyy paikallaan. Tähtää korkealle.

?!?

Onkohan siellä kaikki isotoopit kohdillaan, työkkärissä?

Jäi hakematta.

Minä pelkään korkeita paikkoja.

Kommentit (1)

allikalliolla
Liittynyt31.10.2015
1/1 | 

Hehee. Olin yhteydesssä TE-tstoon. Vaan ei sinne saa soittaa. Pitää jättää sähköisesti yhteydenottopyyntö. Ja sitten sieltä soitetaan. Juu. Järjestys se olla pitää.

....mutta tilaisuuden tullen kysyin, mistä se mol....

No, kerrankin TE-tstolta tuli vastaus  heti: Sehän on engelskaa: Ministry of Labour. Historiatiedon osalta isotoopit oli kohdallaan. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat