Tiesitkö, että pankkikin voi kärsiä stressistä? Juuh. Niille tehdään ihan kansainvälisellä tasolla stressitestejä.

Varmaan vähän samaan tapaan kuin työterveystarkastuksissa: Oletko viime aikoina kokenut olosi uupuneeksi tai onko sinun vaikea tehdä päätöksiä? Sellaisiahan ne kysymykset on, eikö?

Noh, pankki varmaan vastaa jotenkin, että: Yeah. On ollut todella paljon varainsiirtoja ja tuntuu, ettei milloinkaan työpäivän aikana saa kaikkea tehdyksi. Joutuu 24/7 siirtelemään bittejä tileiltä toisille.

Ja sitten ei ehdi palautua yhtään, kun ollaan eri aikavyöhykkeillä muiden kanssa. Ne aloittaa viimeistään silloin, kun meidän pitäisi pitää huoltotaukoa. Ihan mahdoton yhtälö. Globalisaatio on yhtä helvettiä!

Päätöksenteko se vasta rassaakin. Mistä voi tietää, onko se bittijono ihan varmasti oikein – entä, jos siinä on ykkösen tilalla nolla väärässä kohtaa? Että kenen syytä se sitten viime kädessä on, jos maailmantalous keikahtaa kyljelleen?

Se viimeinen ”hyväksy siirto” on se vaikein. Tuntuu, että pitäisi vielä kerran tarkistaa koko bittijono. Ja sekin on taas ihan yhtä helvetin pitkä kuin nälkävuosi. Tehokkuusluvut sakkaa oitis, jos tarkistuksen tekee vielä uudestaan.

Mikä sekin on se pankkitarkastuslaitos, kyllä se meitä kyylää – miksei se hoida hommiaan ja tee niitä tarkistuksia niissä bittijonoissa? Aina pitää kaikki tehdä itse.

Ihan oikeesti. Tää on todella stressaavaa.

Olla pankki. Nykymaailmassa. Toista se oli silloin oravannahkojen aikaan. Kun jokainen huolehti itse omista karvoistaan.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat