Yhdessä yksin.

Minulla on laaja yksityisalueeni, oma tilani, reviirini.

En ole halailija ollenkaan, vaikka taannoin Pientä halauskirjaa suosittelinkin. Olen oppaani kuitenkin lukenut ja siten olen loistava halailija - teoriassa!

Viihdyn seurassa, toisinaan saatan jopa varastaa shown. Mutta tarvitsen myös etäisyyttä ja yksinäisyyttä.

Sillai sopivasti.

Vetäydyn omaan rauhaani, mutta mielellään niin, että ympäröivän elämän äänet kantautuvat korviini. En kuitenkaan pelkää hiljaisuutta ja yksin oloa vaan nautin siitäkin.Olenkin sosiaalinen erakko.

Tässä ja nyt päätän nauttia yksin olosta. Ja hetken päästä tahdon – ja saankin seuraa.

Tänään on salipäivä, ystävien kanssa. Yhdessä. 

Kommentit (5)

Eau De Cologne
Liittynyt22.6.2015
2/5 | 

Minäkin nautin yksinolosta toisinaan. On ihanaa katsella ulos kodin ikkunoista täydessä hiljaisuudessa ja olla vain omien ajatusten kera :-)

Johanna, Eau De Cologne

Ellu, kuukautta vaille 55
3/5 | 

Olen oppinut nauttimaan yksinolosta vasta neljänkympin jälkeen. Nykyään iloitsen jokaisesta hetkestä jonka saan olla itseni kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat