Tässä kuussa pidän huolet loitolla. Yritän löytää päiviini jotain positiivista tai mieltä virkistävää. Peruspessimistille siinä onkin tekemistä!

***

Blaa blaa blaa :)

Blogia (melkein) päivittäin. En aikonut näännyttää lukijoitani postaamalla niin usein. Mutta tässä kuussa, sorry, kamut!

Ja luen tietty ahkerasti muiden virkistäviä ajatuksia. Piristäviä postauksia odotellen siis.

Celsiukset on vain numeroita. Ulos, ulos, ulos. Kelillä kuin kelillä.

Vaikka vain pihalle seisoskelemaan, jos ei iänikuinen käveleminen huvita. Sitä paitsi en malta kauaa seisoa paikallani. Pian alkaa jalka tapailla kevyttä sivuaskelta jos toistakin.

Bussipysäkilläkin minä olen se outo hiihtelijä, joka kuljetinta odotellessa ramppaa viittä metriä edestakaisin tai vähintään varvistelee ylös alas ylös alas...

Hyötyliikuntaa! Sitähän se vain.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat