Moooi!

Maisa täss. Tultiin landelle, vege stadin pöhinöistä, you know. Tääll on yks hyvä mesta, oikee koirahoitola. Aamull  voi tilata vaikk englantilaisen aamiaisen: Saanko myös pekonin rapsakaksi paistettuna, kiitos.

Sitt päivälll ulkoillaan. Välill pitää jutskailla ton vanhuksen kaa. Se saa ihan ihme hebuleit. Mä vaan kysyin, ett mitä sull on, hei, hampaitten väliss? Ai nii, eihän sull oo niit. Etuhampait! Ihihihiiiii! Hei, älä oo tollane tosikko!

Kerran mä yritin tilata samaa, mitä pöytäseurueellaki oli, mutt en sitt saanu sitä lehtipihvii tarpeeks nopeesti. Lähdin vege pöydäst. Mielenosoituksellisesti. Mökötin vähä aikaa. Arvaa tehosko? No ei.

Mä pelaan kanss tota pasianssii aika usein. Mä muuten tunnen yhen pasin. Mutt ansseij en tunne. Se yks kuulemma valvotti aika paljo. Luja oli ehdottanu, jos sen nimeks olis tullu PasiAnssi. Lempeä ei kyll innostunut. Muuten se kyll lätkii aina pasianssii. Siis kortteij! Hei, mitä sä luulit?! Mutt toi jäbä nyt kyll sotki tän pelin.

 

Tääll hoitolass ollaa aika paljo pihall. Välill iha koko päivä menee tsiigailles, kun noi menee tonne ja tulee tuolta ja kantaa tota tonne ja tuo ton tänne ja vie sitä sinne. Emmä hogaa, mitä varten. Kai ne tykkää tosta hommasta. Ei kai ne muuten sitä tekis. Jotain raksaa ja remppaa.

Sitt illall meit kyll väsyttää. Iha sikana. You know?

Mutt hei, hauskaa wappuu kaikille siell!

Ps. Editori täss. Hiiri hyppäsi koirien vesikuppiin pesulle. Läppärin hiiri taas ei totellut komentoja! Tämä postaus on todellinen sitkeyden osoitus. Saatoin mainita jonkun sivistyssanan tässä hetkenä jonain. :)

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat