Täytyy kai miunkin vihdoin myöntää itselleni, että keskivartalo on lopullisesti menetetty. Iälle sekä maan tai suklaan vetovoimalle en miekään voi enää mitään. Siinä, missä joskus oli vatsa, on nyt taikinamainen löllö, joka alaspäin kumartuessa muistuttaa vyölaukkua.

Jälkiviisaus on aina helppoa. Miun keskivartalo saattaisi vielä olla tallessa, jos mie olisin aloittanut lasten tekemisen kymmenen vuotta sitten ja lopettanut suklaan syömisen edes vuosi sitten. Mutta nuoruuden voimain tunnossaan sitä kai miekin kuvittelin olevani ikuisesti hyväkuntoinen yksilö, johon ei suklaa tai muutama raskaus ja synnytys pysty.

Kyllähän mie yritän vielä, en ole kokonaan antanut periksi. Mutta ilmeisesti täytyy uskoa, että lantiomallisten housujen aika on miun osalta ikuisesti ohitse - jos se on mikään suuri menetys. Täti on vaan hyvä ja katsoo niitä korkeavyötäröisiä malleja, joihin saa röllykän sopivasti piilotettua.

Liikkumista mie en sentään ole lopettanut, mie tarvitsen sitä pääkopan huoltamiseen sekä suklaan mättämisen kompensoimiseksi. Edelleen siis se kaheli täti hölkkää pitkin kylää - välillä myös varsin omintakeisiin vuorokauden aikoihin. Miulla on myös kotona oma salainen ystävä, ja se on ihan oikea eikä mikään mielikuvitus-kaveri.

Miun ystävä on persoonallinen raineri, sen nimi on Jessica ja se asuu juutuubissa. Tutustuin Jessicaan viimeisen raskausmahani aikana. Jessican kanssa on kuulkaa jumpattu kahvakuulalla, käsipainoilla, tuolilla ja jopa tiskirätillä sekä käsipyyhkeellä. Treffit Jessican kanssa pitävät miut järjissäni, vaikka edellisenä yönä olisi nukuttu kaksi tuntia ja rehvit keskeytyisivät 23 kertaa jonkun itkuun, nälkään tai muuten vain yleiseen lahkeessa roikkumiseen. Sokerina pohjalla Jessicalla on tosi söpö hauva, joka on usein videoilla mukana.

Mie kuvittelen siis edelleen olevani hyväkuntoinen, mutta siinä keskivartalon kohdalla mie pistän silmät kiinni ja laitan vähän löysempää rytkyä.

Kommentit (0)

Seuraa 

Jotta elämä olisi pirkompaa! Pirkko tarkoittaa naista, jolla on asenne kohdillaan ja elämännälkää. Annepirkko on keski-ikää lähestyvä kotiäiti, jolla on asennetta, mutta kaikki muu voi sitten olla vähän hukassa. Työura vaihtui äitiyteen, ja nyt Annepirkko miettii, mitä elämällään tekisi - tai sitten ihan vain sitä, millä pysyisi hereillä seuraavaan kahvikupilliseen saakka.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat