Tuon Bondin Jamesin kanssa miulla on ollut sutinaa jo varmaan parikymmentä vuotta - enemmän tai vähemmän tiiviisti. Ja kyllä, Sean on se ainoa ja oikea James, mutta kyllä mie voisin ABC:lle mennä tsufeelle myös Piercen tai Danielin kanssa.

James sai tosin myöhemmin vakavasti otettavan vastustajan Viggosta Aragornin viitassa, mutta vaihtelu tunnetusti virkistää. Niin, ja olihan ennen Jamesia myös Han Solo. Että on noita ihastuksia ollut teininäkin.

Kotiäitivuosina mie olen saanut ihan uusia salarakkaita, joita voisi oikeasti nimittää imetyskavereiksi. Ja niistä kaikista mie saan kiittää Yleisradiota, joten en mie turhaan ole maksanut lupamaksuja ja veroja. Telkkarissa on piisannut silmänruokaa - kiitosta vain.

Kahden ensimmäisen vauvan kanssa miuta viihdytti sama kaveri, joka hakkaa kyllä Jamesin mennen tullen. Hän oli telkkariruudussa aina hereillä ja aina yhtä komeana, kun mie nuokuin ilta- ja yökausia sohvannurkassa imettämässä. Kunnia sille ihanalle ihmiselle, joka keksi tallentavan tigipoksin!

Ja nimikin on vähintään yhtä ytimekkään seksikäs kuin Jamesilla: Varg Veum. Oikea nimi ei valitettavasti ole ihan yhtä ihanan ytimekäs tai eläimellinen - tai vaikka olisikin, niin mie en sitä ymmärtäisi. Trond Espen Seim kuulostaa näin norjaummikon korvissa suunnilleen samalta kuin heprea.

Mutta tuon "vuonosuden" kanssa mie siis imetin kaksi vauvaa, enkä valita. Varg hakkasi Jamesin mennen tullen pelastaessaan nahkatakissaan neitoja hädästä upeissa vuonomaisemissa. Siinä jäi valitettavasti sliipattu ja lipeväkielinen brittiagentti kakkoseksi.

Ystäväperhe kävi Norjassa taannoin, ja mie jo kuumissani odotin saavani kyseisen vuonohunksin tuliaisina, mutta tulikin vain postikortissa peikkoja norjalaisneuleissa. Täytyy miun sitten vissiin alkaa säästää kotihoidontuesta Norjan matkaa varten.

Kolmosen kohdalla miulla olikin sitten imetyskavereista jo runsaudenpulaa. Arkisin miun kanssa imetti australialaisen neiti Fisherin etsivätoimiston jäyhä komisario Robinson, ja lauantai-iltojen ilo oli viskiä siemaileva ja rikoksia ratkova pastori. Viskisiepon kaverin ja dementikko-kotiäidin tyyliin sopien mie en kuolemaksenikaan muista roolihahmon tai näyttelijän nimeä, mutta niitä kasvoja mie en unohda!

Nykyisin on imetysrintamalla hiljaisempaa, mutta on miulla ollut tällekin kesälle yksi salarakas. Lasten mentyä nukkumaan on iltojeni ilona ollut pitkänhuiskea brittikomisario Hathaway. Uutta ihastusta odotellessa.

Kommentit (3)

Arja - Kodin Kuvalehti
Liittynyt12.8.2014

Hei Annepirkko, kiitos kivasta postauksesta! Veikkaan, että imettämisen lomassa on monelle muullekin tullut erinäisiä tv-ohjelmien sankareita ja henkilöitä tutuksi. Laitan tämän jakoon KK:n Facebook-sivuilla.

annepirkko
Liittynyt12.7.2016

Kiitos! Mie jatkan syliä kiipeilytelineenä käyttävän kolmosen viihdyttämistä - ja Jamesista haaveilua! Katsotaan, onko se tänään Bond vai Hathaway!

Vierailija

Nykyään tuntuu olevan toinen toistaan näppärämpiä rikoksen selvittelijöitä telkkarissa. Myös naispuolisia. Eli kaikki ryhmät huomioitu?

Seuraa 

Jotta elämä olisi pirkompaa! Pirkko tarkoittaa naista, jolla on asenne kohdillaan ja elämännälkää. Annepirkko on keski-ikää lähestyvä kotiäiti, jolla on asennetta, mutta kaikki muu voi sitten olla vähän hukassa. Työura vaihtui äitiyteen, ja nyt Annepirkko miettii, mitä elämällään tekisi - tai sitten ihan vain sitä, millä pysyisi hereillä seuraavaan kahvikupilliseen saakka.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat