Hei vaan kaikille! Päätin nyt viimein testata blogien kirjoittamista. Olen siis 25-vuotias kissaäiti Vantaalta ja tykkään suklaasta, kissoista, elokuvien ja sarjojen katsomisesta, eläimistä, ulkoilusta ja kahvilla käymisestä. Näin iltojen pimetessä suurin osa ajasta onkin mennyt kissaani Neilikkaa viihdyttäessä ja sarjoja katsoessa. Oikeastaan olen siis vetänyt Netflix-maratoneja ja Neilikka on aika ajoin todennut että nyt tuo puuha pitää keskeyttää ja leikkiä.

Jonkin verran on tullut kulutettua aikaa myös uuden kiipeilypuun metsästämisessä. Nykyinen kun on vielä tälläinen halvin piilopaikalla varustettu yhden tolpan malli, jonka hommasin ensi alkuun että on jotain muutakin raavittavaa kuin sohva. Pari ihan hyvää vaihtoehtoa on jo lemmikkikaupoista jo löytynyt, mutta olen koittanut katsella netin myynti- ja kierrätyspalstoilta jos sattuisi saamaan halvalla vielä jotain parempaa. Vähän on tietenkin mietityttänyt että mitä mieltä Neilikka on vieraan kissan hajusta, mutta sen verran rennosti se on muiden eläinten ja kissojen kanssa tähän mennessä käyttäytynyt, että uskoisin nopeasti ottavan käytetynkin kiipeilypuun nopeasti omakseen. Tässä olen miettinyt myös toisen kissan hankkimista Neilikalle kaveriksi. Yleensä kissat tutustuvat ja tottuvat toisiinsa nuorina helpoiten, eli nyt kun tämäkin neiti on vielä alle vuoden ikäinen se kannattaisi hankkia jos hankkii. Kiipeilypuun suhteen olen joka tapauksessa päättänyt ostaa niin suuren että se mainiosti kelpaa kahdellekin kissalle.

Tosiaan Neilikan viihdyttämistä on häirinnyt Netflixin ja HBO Nordicin katselu, joista HBO Nordicin tilauksen lopetinkin jo marraskuussa kaikkien suosikkisarjojeni mennessä tauolle. Viimeistään Game of Thronesin alkaessa se pitää kyllä taas tilata, mutta koitan nyt toistaiseksi pärjätä Netflixillä. Netflixinkin osalta alkaa kiinnostavat sarjat olla jo vähän vähissä ja lähdinkin tässä testailemaan tätä maanvaihto-juttua siinä. Löysin googlettamalla tälläisen VPN-Suomi sivuston jossa tuosta oli varsin hyvin kerrottu ja päädyin testaamaan heidän suosittelemaa CyberGhostia halvan hinnan ja pitkän rahat takaisin takuun vuoksi. Ainakin näin viikon kokeilun jälkeen on toiminut hyvin ja esimerkiksi Parks and Recreation löytyi kun laitoin USA:n maakseni. Neilikka taisi tähän olla taas vähän vähemmän tyytyväinen.

Tässähän tämä ensimmäinen bloggaus alkaa ollakin. Laittakaa ihmeessä kommenttia, etenkin jos sattuu olemaan kiipeilypuita tarjolla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla