Olen aiemmin keväällä hankkinut pikkuisille huoneeseen Bistron & Kioskin, josta me aikuiset saamme ostaa herkkuja ja tehdä ostoksia tarvittaessa (tai kun lapset niin haluavat). Olen jo aiemmin hieman tuunannut kipsaa lisäämällä hyllyn, laatikoita, nimikyltin yms. Nyt minua on kuitenkin jo jonkin aikaan pistänyt silmään kioskin väritys; vihreä-puna-valkoinen. Se tuo lastenhuoneeseen jotenkin sekavan tunnelman. Päätin maalata kipsan valkoiseksi.

Suojasin terassin ensin ja aloitin spraymaalaamisen. Pahvi imaisi runsaasti väriä, joten maalasin värikkäät pinnat kolme-neljä kertaa. Käytin kotoa löytyneet vajaat spraymaalipullot, joten määrästä en ole aivan varma. Luulen kuitenkin, ettei yksi pullo välttämättä riitä.

Annoin kioskin kuivua kunnolla ja tein odotellessa lippuviirin lastenhuoneeseen sopivilla väreillä, ettei kioski olisi täysin väritön.

Leikkasin kolmesta erivärisestä paperista kolmioita.

Teippasin kolmiot juuttinaruun ja viiri oli valmis.

Se sopi täydellisesti uudistuneeseen kioskiin.

Nyt kioski on rauhallisemman värinen ja lastenhuoneen värimaailma ei ole niin silmiinpistävä. Kioskin taakse on sijoitettu hella, jotta Bistron herkut on näppärä valmistaa heti tilauksen jälkeen.

Tein lapsille myös oman logon ja menun.

Bistron & Kioskin ulkona on mainosteline, joka toivottaa asiakkaat tervetulleiksi. Siitä myös tietää onko kioski auki, aukioloajat kun ovat laajasti aamusta iltaa.

En ole aivan varma kummat ovat innostuneempia kioskista, lapset vai minä. Kioski-leikistä kuitenkin nauttivat kaikki eikä pahitteeksi ole, vaikka lapset vähän oppivat samalla, kun pitävät hauskaa.

Kommentit (2)

Eveliina - Kodin Kuvalehti
Liittynyt2.6.2015

Voi, miten hurmaava kioski ja kaunis uudistus! Voin kuvitella, miten lapset nauttivat sen parissa puuhailusta. Postauksesi oli niin kiva, että jaan sen myöhemmin tänään Kodin Kuvalehden Facebook-sivuilla! :) - Eveliina KK:sta

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016