Ihanan aurinkoiset päivät ovat nyt hellineet meitä ja olemme nauttineet lämpöisestä ulkoilmasta. Kaunis ilma on myös luonut hieman paineita saada terassin sisustus valmiiksi ja olemmekin nyt loppuun vieneet pari ajatuksissa ollutta projektia.

Alunperin meillä oli tarkoitus tehdä kuormalavoista sohva terassille, mutta koska sijoittelu ei tuntunut onnistuvan, päätimmekin tehdä aurinkosängyn. Tämä oli myös miehelleni ja minulle sopiva kompromissi; itse olisin halunnut sohvan ja mies aurinkotuoleja.

Kuormalavat jäivät talon edellisiltä omistajilta. Ensin ajattelin ommella isot patjat itse säänkestävistä materiaaleista, mutta löysimmekin Bauhausista kuormalavoille tarkoitettuja pehmusteita ja nopean laskutoimituksen jälkeen päädyimme niihin; itse tehdyt olisivat maksaneet vähintään yhtä paljon kuin valmiit.

Kokosimme sängyn kahdeksasta lavasta niin, että kaksi lavaa on aina päällekkäin. Ostimme lavapehmusteita 3 kpl, näin saimme sängyn etureunaan laskutilaa vaikka juotaville. Ikeasta haimme vielä kasan ulos tarkoitettuja tyynyjä ja avot, aurinkosänky olikin valmis.

Kyllä nyt kelpaa loikoilla ja istuskella ulkona. Sijoittelukin on mainio: olohuoneen ikkuna ei peity ollenkaan ja sängyltä on suora näköyhteys lastenleikkialueelle. Tervetuloa helle!

Kommentit (1)

Arja - Kodin Kuvalehti
Liittynyt12.8.2014

Kivan näköistä! Kuormalavoista on monenlaista keksittykin, mutta en muista tuollaista aurinkosänkyä koskaan nähneeni. Jaan tämän KK:n Facebook-kavereille. Hyviä aurinkohetkiä!

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016