Huomenna vihdoin koittaa PikkuMiehen synttäripäivä ja viime hetken valmistelut ovat kovassa käynnissä. Tänään pitää vielä tehdä kakku ja tonnikalaleivät jääkaappiin mehustumaan. Huomiseksi jää kakun koristelu ja muiden herkkujen valmistus. Tänään pitää myös siivota, imuroinnin jätän huomiseksi (ts. mies saa imuroida). Herkkujen lisäksi huomenna täytyy vielä koristella koti teemaan sopivaksi.

Onneksi olen aloittanut valmistelut ajoissa ja nyt on enää muutama pieni yksityiskohta toteuttamista vaille valmiina. Olen aina ollut sitä mieltä, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Välillä voi tuntua hölmöltä aloittaa juhlien ynnä muiden suunnittelu viikkoja aikaisemmin, mutta niin itse vältän stressiä ja valmistelujen sekä suunnitelmien tekeminen pysyy mielenkiintoisena.

Tein tällä viikolla vielä maalin syntymäpäivien rankkareihin, jotka hoitavat perinteisen onginnan virkaa. Säilytystilan puutteen vuoksi en halunnut ostaa tilaa vievää maalia, joten tein sen itse pahvilaatikosta.

Aluksi tulostin jalkapallokuviota muutaman arkin verran.

Sitten leikkasin pahvilaatikon toiseen sivuun aukon.

Päällystin pahvilaatikon jalkapallopapereille liimaa ja teippiä apuna käyttäen. Sommittelussa meni hieman aikaa, jotta kuvio pysyi jotenkuten oikeana.

Valmis maali on juuri sopiva tekniikkapallolla suoritettaviin rankkareihin. Pallo on siis normaalia jalkapalloa hieman pienempi.

Ideana on vedellä rankkareita maaliin ja palkinnoksi saa yllätyspussin. Rankkareita saa luonnollisesti vetää niin monta kuin on tarvis ja jokainen saa pussin, vaikka maalia ei syntyisikään.

Touhun täyteinen päivä siis tiedossa sekä tänään että huomenna. En malta odottaa.

Kommentit (0)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016