Ihana aamu. PikkuNeiti nukkui koko yön heräämättä joten sain itsekin nukuttua kunnolla. Tytöllä on normaalisti hyvät unenlahjat, mutta viikon sisällä puhjenneet neljä hammasta aiheuttivat hieman levottomuutta.

Tänä aamuna päätin tehdä herkkuaamupalan; avokadoa ja banaania sekä erikoiskahvin. Olen ollut koko kesän aivan koukussa avokadoon. Viime keväänä annoin avokado-banaani-sosetta PikkuNeidille ja ihastuin itse sen pehmeään makuun. Siitä lähtien olen välillä pyöräyttänyt soseen myös itselleni ja se pitää yllättävän hyvin nälän pois.

Ohje on hyvin yksinkertainen

1 kypsä avokado

1 kypsä pieni banaani

Soseuta hedelmät kuorimisen jälkeen keskenään.

Lapselle olen tehnyt puolikkaan annoksen. Ylimääräinen avokado säilyy kiven kanssa jääkaapissa seuraavaan päivään. Avokadon kivi estää tummumisen. Banaani saa mielellään olla hieman ylikypsäkin, että mausta tulee pehmeä.

Tein lisäksi erikoiskahvin, mutta koska maitoa on enemmän kuin cappuccinossa ja vähemmän kuin lattessa, kahvi on jotain siltä väliltä. Ehkä muumiccino?

Näillä eväillä on hyvä aloittaa päivä pienten kanssa.

Kommentit (0)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016