Olemme yrittäneet myydä asuntoamme reilun vuoden ajan. Koska myyntiaika on ollut kovin pitkä, aloin jo pitää sitä ikuisuusprojektina. Pari viikkoa sitten sunnuntaina välittäjä kuitenkin toi meille varteen otettavan tarjouksen, joka oli tietenkin pakko hyväksyä. Nyt meidän on määrä muuttaa uusien asukkaiden alta pois 18.12 mennessä. Voihan joulu sentään.

Joulusiivouksen sijaan meillä on siis pakattu. Myös itse tehdyistä jouluruoista voi vain haaveilla. Ensimmäiset muuttokuormat väliaikaiseen säilytykseen on jo viety. Tänään tajusin pakanneeni myös raastimen muuttolaatikoihin.

Jouluihmisenä harmittelen, etten saa koristella kotia enkä nauttia kovin odottamastani joulutouhuilusta. Kuusen saamme kuitenkin koristella aattona mummalassa.

Perinteistä en kuitenkaan luovu. Lapset saivat Nisse-joulukalenterinsa täynnä lorukortteja, tarroja, puuhaa ja pipareita. Jokavuotisen piparkakkutalon leivoimme itsenäisyyspäivänä. Tänä vuonna teimme siitä kuitenkin hyvin pienen.

Joulukortit ovat löytäneet tiensä postiin ajoissa. Lahjasulkeiset pidin jo alkukuusta ja toimitin paketit saajilleen mahdollisimman nopeasti. Tänä vuonna paketeista tuli tällaisia.

Kotimme on tällä hetkellä kuin pyörremyrskyn jäljiltä. Kaapit ammottavat tyhjyyttään, mutta jäljellä olevat tavarat tuntuvat olevan hujan hajan. Siivoaminen ei kuitenkaan maistu, koska kohta kaikki tavarat pitää kuitenkin viedä pois.

Tällaisina hetkinä noudatan omaa neuvoani, istun alas ja lämmitän glögiä. Löysinpä glögin kaveriksi myös joulutortun.

Kommentit (1)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016