Voi ihanaa, miten aurinko eilen meitä hellikään! Päätimme lasten ja mumman kanssa lähteä kauppatorilla ihmettelemään ja lupaisin lapsille myös jätskit ihmettelyn lomassa.

Torilla on ihana käydä kiertelemässä ja seurata, miten ihmiset tekevät ostoksia ja kaikkialla on ihanan värikästä; niin kasvikset, hedelmät kuin kukatkin suurina ryppäinä näyttävät herkullisilta kaikkine väreineen. Ja kaikki tuntuvat olevan suhteellisen hyvällä tuulella istuskellessaan kaffella torikahvilassa.

Kävimme ostamassa jätskit Valion ratikkavaunusta. PikkuMies haluaa aina ehdottomasti käydä itse hakemassa pehmiksensä ratikan sisältä. PikkuNeiti sai maistella mumman jäätelöä. Itse en kuitenkaan nyt ottanut mitään, koska ajatukseni olivat jo tulevassa herkkuhetkessä paikallisessa kahvilassa..

Mukaamme torilta tarttui parsoja, suomalaisia mansikoita sekä canapee-herkkuja ylihuomisille vauvatreffeille.

Kävimme katsastamassa aivan ihana lelukaupan Brahenkadulla: Petits Tresors. Mikä kauppa! Puuleluja oli jos jonkinmoista, suloisia puisia prinsessoja ja ritareita, kaikkea mahdollisia puisia leikkiruokia ja pieniä helloja, palapelejä, autoja, pienten vauvojen leluja.. olimme lasten kanssa aivan pyörällä päästä kaikesta siitä söpöydestä! Suuri osa leluista oli ranskalaista tuotantoa, kuten kaupan nimi antaa ymmärtää. Tässä kaupassa aion mennä uudestaankin käymään.

Ja viimein kipitimme kaffettelemaan Pink Vanilla Dessertiin, joka on erikoistunut Amerikkalaisiin jälkiruokiin. Suussa sulavia kuppikakkuja ja kahvila itse on kuin yksi iso kuppikakku. Nam!

Loppupäivän lekottelimme lasten kanssa ulkona omalla terassille, ihana päivä kaiken kaikkiaan.

Kommentit (1)

Eukko 60v

Torireissut ovat ihania! Suuntaamme askeleemme Tampereella kohti Tammelantoria silloin kun herneet ja puutarhamansikat ovat tulleet.Torilla on kivaa tunnelma joka muodostuu eri-ikäisistä ihmisistä,tuoksut,kukkaset ja kaikki myynnissä oleva,kirppispöydät,kahvila.Kun mansikoiden hinta halpenee,haemme muutaman 5kg laatikollisen pakastimeen.Ihana tori!!

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016