Kas, siinä se viikko taas vierähti kuin huomaamatta. Kovin on ollut touhua ja puuhaa päivät pullollaan.

Viikonloppuna pikkupakkaset koettelivat Pököttiäni eikä auto jaksanut käynnistyä. Syyksi paljastui tiensä päässä oleva akku. Vaihdon jälkeen Pökötti on jaksanut käynnistyä kuin unelma, vaikka eilen oli jopa -25 astetta pakkasta!

Ulkoilut ovat näillä keleillä saaneet jäädä, rannikon kosteus ja viima yhdistettynä reiluun kahteenkymmeneen pakkasasteeseen ei oikein ole houkutellut ulos. Eilen jäätyivät myös väliaikaisasuntomme putket. Kiva juttu.

Tästä emme kuitenkaan ole lannistuneet, vaan aloitimme innokkaasti syntymäpäiväjuhlavalmistelut.

Tänään on ensin Mamman 60-vuotis juhlat, joita varten teimme perinteiset kala- ja kinkkuvoileipäkakut.

Teimme myös kermakakun, joka maistuu persikalta ja banaanilta.

Askartelimme PikkuMiehen kanssa Mammalle kukkakortin ja kirjoitimme taakse onnittelurunon. PikkuMies leikkasi ja liimasi kukan, minä ompelin napin ja hoidin kirjoitukset.

17.1. juhlitaan toisia synttäreitä; PikkuNeiti täyttää silloin yksi vuotta. Tytön prinsessajuhliin on jo lähetetty kutsut, ostettu koristelutarpeita ja tehty teemaan sopiva lippunauha. Napsimme edellispäivänä tytöstä yksivuotiskuvat ja ensimmäisen vuoden diashow on tekeillä. Näistä lisää ensiviikolla. En malta odottaa!

Kommentit (0)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016