Ihanat ulkoiluilmat ovat saapuneet purevan pakkasen jälkeen. Innostuimme lasten kanssa pulkkailemaan pihatiellämme. Vedin lapsia pulkalla yhdessä ja erikseen mäkeä ylös ja alas. Mitä mahtavaa hyötyliikuntaa! Lapset nauttivat ja kiljuivat riemusta.

PikkuMies halusi ajeluttaa siskoaan ympäri pihaa ja molemmilla oli kovin hauskaa.

Kyllä oli naurussa pidättelemistä, kun vähän väliä huomasin neidin makoilevan tyytyväisenä maassa selällään. Neidistä oli ilmeisesti hauska muksahdella nokka edellä kinoksiin ja pöyrähtää siitä sitten selälleen ja odottaa, että avitan hänet ylös. Toppavaatteissa kun on niin kovin hankala pienen ihmisen nousta ylös. 

Innostuimme myös tekemään lumienkeleitä ja huomasimme pupun vierailleen pihalla.

Vaikka oli vasta iltapäivä, aurinko alkoi jo painua mailleen ja saimme nauttia sinisestä hetkestä. Teimme yhdessä vielä lumihommia, kunnes piti lähteä sisälle lämmittelemään. Pakkanen on edelleen hieman kipakkaa pienille poskille!

Kommentit (1)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016