Vau, olen ajatellut blogin perustamista PikkuMiehen syntymästä asti (siitä tulee nyt lokakuussa 4 vuotta), ja vihdoin uskalsin tarttua toimeen. Olen nyt hoitovapaalla seitsenkuisen PikkuNeidin kanssa ja päiviini mahtuu paljon touhua, temmellystä, suunnittelua ja projekteja sekä lapsiperheen arkea. Vilinää ja vilskettä riittää, koska Neiti on nyt oppinut nousemaan ja tepsuttaa sivuaskelin pitäen pöydästä ym kiinni, mikä pitää äidin kiireisenä.

Suunnittelen tässä samalla PikkuMiehen lokakuisia syntymäpäiviä ja pienen futaajan teematoive oli tietenkin jalkapallo. Olen haalinut rekvisiittaa kasaan jo pari viikkoa ja tehnyt listoja tarjoiluista ynnä muista.

Yksi projekti odottaa askartelupöydällä tekijäänsä, PikkuMiehen pipo. Neidin pipo valmistui eilen ja se tulikin heti käyttöön, koska ulkona on aamuisin jo hirmu kylmä.

Neidin pipon kuosi on haalean roosa, jossa pieniä sinisiä purjeveneitä. Kortisteeksi laitoin vielä pienen rusetin. PikkuMies valitsi itse kankaansa ja suunnitelin tekeväni siitä lippapipon. Katsotaan nyt mitä siitä tulee.

Tänään olisi tarkoitus lähteä karkkikauppaan metsästämään jalkapalloaiheisia karkkeja. En tiedä onko sellaisia olemassa, kohta se selviää. Katsotaan, jos löytyisi myös tuliaissuklaita viikonlopun vierailua varten, jotain vähän erikoisempia.

Tervetuloa mukaan, nyt jännittää jo paljon vähemmän, mutta innostus on sanoinkuvaamatonta :)

Kommentit (2)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016