Jonkun aikaa sitten oli kovasti puhetta eurolavoista ja niistä rakennettiin kaikenlaista, sängynpäädyistä sohviin. Itse herään aina hieman myöhässä vallitseviin trendeihin ja kun vuodenvaihteessa etsimme sohvapöytää olohuoneeseemme, muistimme parinvuoden takaiset eurolava pöydät.

Tuumasta toimeen ja lavoja metsästämään. Saimme lavat lopulta appiukon kautta.

Ensiksi hiomme suurimmat tikut pinnasta pois. Maalasimme vain osan puupinnoista valkoiseksi, koska halusimme säilyttää alkuperäisiä pintoja ja kuvioita. Lakkasimme kaikki pinnat vielä kalustelakalla. Yhdistimme lavat isoilla muttereilla, jotka saivat tarkoituksella jäädä näkyviin.

Pöydän päälle laitoimme lasin sijaan pleksin, jonka sai helposti ruuvattua paikalleen (eroa ei juurikaan huomaa). Pohjaan kiinnitimme pyörät, jotta painavaa pöytää olisi helpompi siirrellä. Toisissa renkaissa on myös jarrut, jotta pöytä pysyy paikoillaan.

Olemme tavoitelleen olohuoneeseen teollista tyyliä ja eurolava tuo hieman rouheutta tilaan. Yhdistettynä pehmeään pitkäkarvaiseen nukkamattoon, pöytä istuu kuin nakutettu olohuoneeseemme.

Tein vielä pöydän hyllyille virkatut korit pehmentämään ilmettä. Ohje on KKsta ja löytyy täältä. Lampaantaljat tuovat lämpöä muuten niin viileään tilaan.

Olohuone on nyt hyvinkin raikas, sohvatyynyillä saan tuotua hieman väriä tilaan. Ehkä kesällä vaihdan maton taas kirkkaan turkoosiksi, kuka tietää…

Nyt kun sisätilat on saatu kuntoon, on aika siirtyä terassin kimppuun, siellä odottaa projekti jos toinenkin. Tarkoitus olisi saada terassista olohuoneen jatke kesäksi.

Kommentit (1)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016