Meidän PikkuMiehen tämän hetkinen idoli on Batman. Niinpä tämä supersankari on hiipinyt pojan vaatteisiin ja asusteisiin. Batman innoitti jopa huoneen sisustusta ja PikkuMiehen toiveena oli saada Supersankari-huone.

Huoneen pääväreiksi valikoitui musta-valkoinen sen helpon muunneltavuuden vuoksi. Sopivasti meiltä löytyi oranssi lattiatyyny ja jakkarat tuomaan vähän väriä huoneeseen. Kirjoituspöytä löytyi torista ja matto Iso-mummin kätköistä.

Seinälle ripustettiin taulu Batman-aiheisella mietelauseella. Lamppuun PikkuMies ihastui, kun ehdotin sitä hänelle ja se sopiikin huoneeseen vallanmainiosti.

Verhoon maalasin kuvion itse, ohje löytyy täältä. Ideana on, että kaupunki kuvastaa Gotham Cityä.

Tein Pikkumiehelle löhönurkan kahdesta lattiatyynystä ja 1-vuotiaana lahjaksi saadusta jättinallesta. Neliönmuotoinen tyyny löytyi Ikeasta. Nurkkauksessa on mukava selailla kirjoja tai katsella elokuvia.

Seinälle löysin sarjan Supersankareiden kuvia, jotka laitoin yksinkertaisiin kehyksiin. PikkuMies valitsi itselleen mieluisimmat sankarit.

Yksinkertainen naulakko muuntui huoneeseen sopivaksi Batmanin logolla. Siihen onkin mukava ripustaa viitta sankaritöiden ohella.

Lopuksi tein kohdelampusta ja metallinpalasta Batmanin kutsuvalon, joka koristaa iltaisin huoneen seinää. Helppo ja näyttävä lisä Supersankari huoneeseen, josta PikkuMies oli aivan innoissaan.

Kommentit (4)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016