Mieleni on kovasti tehnyt laittaa lapsille puinen kioski ulos kesäksi kauppaleikkejä varten ja viimein sain miehen tekemään hukkapätkistä rungon.

Valitsimme PikkuMiehen kanssa maaliksi harmaan kuten terassikin (tai siis terassiin on kyllä ostettu harmaa käsittelyaine, mitä ei siis vielä ole saatu levitettyä). PikkuMies sai näyttää maalarintaitonsa ja maalata kioskin niiltä osin mihin ylsi. Maalasin harmaan lisäksi liitutaulumaalilla ylälaudan, johon kioskin nimi tulee, sekä hinnaston.

Yleensä en osta valmiina viirejä, koska sellainen on niin helppo tehdä itse, mutta tämän kankaisen viirin löysin kirpputorilta kolmella eurolla ja se oli juuri oikean mittainen. Tein lyhennettyjen housujen punteista kioskiin pussukat, jotka laitoin nauloihin roikkumaan. Close-kyltin löysin myös kirpputorilta muutamalla eurolla, se sopii kioskiin täydellisesti.

Puisia jäätelöitä etsin hetken aikaa. Muistin nähneeni niitä aiemmin Tigerissa ja lopulta löysinkin niitä juuri kyseisestä kaupasta, ilmeisesti erän viimeisiä. Puiset mehut ovat niin ikään Tigerista.

Lapsilla on hauskaa leikkiä kaupalla ja itsekin olen useammankin jäätelön käynyt ostamassa. Saatanpa vielä jossain vaiheessa tehdä oksan pätkästä puisia kolikoita leikkeihin..

(Tässä vielä tuunattu kioski sisäleikkeihin)

Kommentit (1)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016