Viikko takaperin lauantainen pidimme vauvanyyttäriporukan kanssa kesän ja grillikauden päättäjäiset. Juhlat olivat lapsilähtöiset ja pienille oli järjestetty hieman ohjelmaa aikuisten ohjauksella.

Aluksi joimme alkumaljat, jotka sisälsivät sitruunalimua, päärynämehua ja hivenen tuorepuristettua sitruunamehua.

Kattaus oli mahdollisimman värikäs, olihan kyseessä hyvästit kesälle.

Menuun kuului grillattuja kasviksia, salaattia, pihvejä, makkaraa… käytännössä kaikkea, mitä talvella tulee ikävä. Sovimme etukäteen, mitä jokainen toi mukanaan ja pöytä notkui herkuista.

Grillauksen aikana huvitimme lapsia puhaltelemalla saippuakuplia.

Ruoan jälkeen, ennen jälkiruokaa, lapset saivat vanhempien avustuksella piirrellä vahaliiduilla värikkäille papereille ja liimailla tarroja. Ilmapallojakin puhallettiin pienten iloksi.

Jälkiruoaksi keitettiin kahvit ja herkuteltiin sirtuunamarenkikakulla. Mikä ihana raikkauden ja makean liitto!

Lapset jaksoivat hienosti olla mukana, samoin vanhemmat. Juhlat suunniteltiin nopealla aikataululla, mikä oli minulle epätavallista. Mutta nyt saankin ruveta suunnittelemaan pienten pikkujouluja. :)

Kommentit (0)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016