Nyt sain viimein napsittua meidän neidin huoneesta kuvat, kun viimeisetkin lintunaulakot saatiin seinään. Neidin huoneen teemana ovat vanha roosa ja linnut.

Huoneen teema alkoi muodostua kun löysin netistä täydellisen värisen lintu-aiheisen sisustustarran. Toin tarraan kolmiulotteisuutta koriste lintuhäkin ja pompomien kanssa (synttärijuhlien koristeiden hyötykäyttöä). Ajatuksena on tehdä häkkiin vielä pehmolintu, kun vaan saan ompelukoneeni viritettyä.

Tuolit ja jatkettavan sängyn ostin Torista ja maalasin itse, ohje tässä. Pikkupöytä on alun perin PikkuMiehen huoneesta. Pöydän pintaan olen liimannut liitutaulutarraa ja liidut ovatkin olleet ahkerassa käytössä.

Neidin maton ja verhot löysin Iso-Mummin kätköistä, romanttinen lamppu löytyi Ikeasta.

Alunperin halusin huoneeseen koristetikapuut tai vaaterekin Neidin ihanille tylleille, mutta löysinkin puunoksia muistuttavan naulakon. Täydellinen huoneen teemaan! Myös pienet Varpus-naulakot ja itse neulottu Pöllö-ovistopperi tuovat linnut mukavasti huoneeseen.

Lasten Bistro & Kioski päätyi nyt Neidin huoneeseen ja se sopikin sattumalta sinne myös väreineen. PikkuNeiti rakastaa kokkailua. Tässä vielä ohje Kioskin päivitykseen ja viiriin.

Suurin osa Neidin leluista on jemmattu liukuovikaapistoon, kuitenkin niin, että Neidin on helppo ottaa ne sieltä käyttöön. Tämä edesauttaa huoneen siistinä pitämistä, kun lelut eivät ole koko ajan näkyville. Samaa kikkaa käytin PikkuMiehen huoneessa.

Kunniapaikalle on päässyt lapsuuteni muisto (ja vielä toimiva) Niiskuneiti-kello ja Neidin oma nimikoitu Tilda-enkeli. Joululahjaksi saadut nukenvaunut ja nukke odottavat pientä leikkijää.

Neiti on kovin ihastunut veljensä huoneesta löytyviin lattiatyynyihin ja löysinkin jo roosan väriset tyynynpäälliset Iso-Mummin kätköistä. Ne kun vielä saan täytettyä niin huone on valmis. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen lopputulokseen ja PikkuNeitikin vaikuttaa innostuneelta.

Kommentit (1)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016